Idolii K-Pop la concursul eSports al celebrităților „Game Dolympic”

Watch: Sneak Peek Of K-Pop Idols At Celebrity eSports Competition “Game Dolympic�

Concursul eSports al celebrităților, „Game Dolympic„, se apropie!

Înaintea primului său episod, de pe 23 noiembrie, show-ul marca OGN a lansat imagini din culise cu starurile, care au sosit la locul de întâlnire și le-au fost oferite hanorace de culori diferite pentru a putea fi separați în patru echipe, de la A la D.

Scena a fost plină de emoție și de anxietate, iar cântăreață Kang Si Ra, fostă concurentă a emisiunii „Produce 101„, a spus: „Sunt emoționată. Mă simt ca și cum mâna mă va durea.. „. Kim Dong Hyun din MXM a spus: „Simt că dacă voi vedea pe cineva [în joc], voi îngheța.

Concurenții vor juca „League of Legends”, „PlayerUnknown’s Battlegrounds”, „Tekken 7”, precum și jocuri de realitate virtuală și arcade.

Primii concurenți, dezvăluiți pe 7 noiembrie, sunt: Block B, APRIL, FTISLAND, NCT, B1A4, gugudan, ASTRO, DIA, 9MUSES, SONAMOO, U-KISS, LABOUM, fromis_9, SF9, NC.A, LipBubble, ONF, TRCNG, MYTEEN, HALO, The Boyz, MXM, HOTSHOT, IN2IT, RAINZ, NTB, L.A.U, KNK, Team X, DreamCatcher, PEACE, Kim Yong Guk (Jin Longguo), Kwon Hyun Bin, Kisum și alții. Nu este specificat din ce echipă va face parte fiecare idol sau dacă cei menționați mai sus chiar vor participa la eveniment.

Puteți viziona teaserele mai jos.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu