Melodii geniale ale trupelor puțin cunoscute (II – băieți)

Imagini pentru royal pirates

Revin cu partea a II-a din această „serie” de recomandări, de data aceasta cu grupuri masculine.

Prima parte o puteți găsi aici. Cum am zis anterior, sunt multe melodii bune de la grupuri mai puțin cunoscute, care chiar merită ascultate. Lista de mai jos nu e completă, de aceea încă aștept să văd ce recomandări aveți și voi în comentarii.

Fără alte cuvinte plictisitoare, să vedem lista.

1) Phantom – „Burning

Exitsă măcar cuvinte ca să exprim cât de frumoasă e melodia aceasta? :)) E una dintre preferatele mele încă, iar eu am ascultat-o acum câțiva ani prima dată. Îmi pare rău că trio-ul acesta nu a mai lansat nimic de vreo 2 ani. Am ascultat toate melodiile de la ei și recunosc că nu m-au prins toate, dar „Burning” și „Seoul Lonely”, care e o colaborare cu Gain din BEG, sunt geniale pur și simplu.

2) MR.MR – „Waiting For You” și „Do You Feel Me

Cam greu de dat peste MR.MR, zic eu. MR.MR revenise în 2014 cu single-ul care poartă și numele trupei, „Mr.Mr”. În același timp, la patru zile după lansează și Girls Generation albumul „Mr.Mr”, ceea ce a făcut atât de greu de găsit grupul masculin.  Trupa, din câte știu, promovează și astăzi, doar că în Japonia. Și are mult mai multe melodii bune, însă pe astea două pur și simplu le iubesc. Merită.

3) LUNAFLY – „Fly To Love

S-ar putea ca unii din voi să știți că LUNAFLY a concertat odată în România. Din câte țin eu minte, cred că am ascultat și alte melodii și mi-au plăcut, dar mi-o amintesc doar pe asta. Am ascultat LUNAFLY prima dată când am început să ascult k-pop (prin 2014-2015), dar după am uitat de ei… Asta sună chiar nedrept. Trebuie să găsesc timp să ascult din nou trupa asta. Plus că e imposibil să nu-l placeți pe Teo, membrul ăsta mi-e așa drag ❤ Păcat totuși că a părăsit trupa…

4) HALO – „Can You Hear Me” și „O.M.G

Am descoperit HALO la și mai puțin timp decât LUNAFLY de când „am intrat” în lumea k-pop, așa că îmi sunt și băieții ăștia foarte dragi, dar, din păcate, nu i-am urmărit. Știu doar cântecele astea două și sunt foarte bune. „Can You Hear Me” îmi amintește foarte mult de vechiul k-pop și mi-e dor de el :))

5) TRAX – „Notorious” și „Blind

De la TRAX vă recomand și „Oh! My Godness”, „Let You Go”. TRAX e un grup… plin de mistere pentru mine. Este un grup de la SM Entertainment, dar nu sunt sigură câți ați auzit despre el. La debut a abordat stilul rock, apoi a dat-o pe balade (cea de mai jos e superbă, apropo), iar acum sunt mai mult pe electronic dance. Nu eram așa sigură dacă să pun TRAX aici, pentru că totuși are ceva vizualizări pe Youtube, dar de ce nu?

6) Seven O’Clock – „Echo

Melodia asta te prinde încă de la început. Îmi plac filtrul folosit pe videoclip, coregrafia, vocile băieților. Pare că totul este pus la punct. Pluuus, un fost membru seamănă cu T.O.P din Big Bang. Și chiar și la voce. Ziceți și voi, nu credeți? :))

Vaan 2017

7) AA – „So Crazy

Să. Nu. Mă. Judecați, okay? :)) Adică melodia e bunăă. Și savurați și… coregrafia :)) Nu știu de ce sunt ironică, piesa chiar îmi place. Dar videoclipul și dansul… of, nici nu mai zic nimic.

8) A-JAX – „Insane

Nu știu de ce A-JAX nu a avut niciun pic de succes în Coreea. Totuși, vine de la DSP Media, agenția care îi are/avea ca artiști și pe KARD și KARA. Probabil doar nu se pricepe la a promova grupuri de băieți. A-JAX a revenit recent și cu piesa „You” în japoneză. V-o recomand și pe aceasta.

9) Royal Pirates – „Run Away

O să las doar melodia asta de la Royal Pirates, dar sunt multe, multe alte melodii bune de la această trupă. Să vă spun un lucru interesant, poate îl știați sau nu. Trupa a debutat ca trio. Unul din membri, James Lee, a fost rănit într-un accident și din cauza aceasta, nu a mai putut să cânte la bass. I s-a dat șansa de a avea o proteză, dar a refuzat pentru a continua cariera în muzică. În schimb, a trebuit să cânte la clape. Din păcate, James a părăsit trupa din motive de sănătate.

10) AFOS – „How’re you doing

Prima melodie pe care am ascultat-o de la AFOS a fost „Turn it up” și nu prea mi-a plăcut. Dar asta e pur și simplu genială ❤ Ascultați doar ce voci superbe au.

11) Cross Gene – „Fly”, „Black or White” și „Amazing Bad Lady

Le-am pus pe toate trei că eu chiar nu mă puteam hotărî :)) „Fly” îmi dă o stare foarte bună, mi se pare superbă. Credeați că „Voodoo Doll” de la VIXX e înfricoșător? Priviți videoclipul pentru „Black or White”. Iar în final, ce pot să spun… „Amazing Bad Lady” are o coregrafie unică, nu?

Acestea au fost recomandările mele în materie de grpuri mai puțin cunoscute. Dacă aveți și voi, atunci lăsați-le în comentarii ^^

6 gânduri despre „Melodii geniale ale trupelor puțin cunoscute (II – băieți)

 1. krl1264

  Trupele Awaken-f și Tangram m-au ținut ieri captivă pe Weibo pentru cam 2 ore și au vrut să se convingă că revin și azi (siiigur). Iar Awaken-f are ceva în comun cu melodiile de mai jos:

  (un membru comun. când The Legend s-a desființat, Roi (Qin fen) a revenit în China, s-a recuperat, și chiar dacă doctorii i-au spus că e mai bine să renunțe, pentru ca nu are voie să danseze, el nu doar că nu a renunțat, el a devenit o celebritate de top, a redebutat într-un nou grup, care stă foarte bine-mersi pe lângă alte trupe cpop)
  Îmi place melodia de la Phantom, „Burning”. Chiar îmi place, mersi că ai inclus-o în listă. Melodiile de la Mr.Mr sunt bune, dar nu sunt genul meu, păcat. Și prima de la Halo mi-a plăcut, e melodie b-side?
  Hai să promovăm Seven O Clock aici pe blog pâne ne săturăm, okay? De ce nu, toți membrii merită știuți, nu doar Vaan (de ce ai spus despre el aici..)
  E totul.. ok cu melodia de la AA. Nu te … judec. Deloc. Doar m-am dus să văd după asta History „Might Just Die” performance version. Și parcă sunt o persoană inocentă…
  A-JAX… serios, de ce nu am știut de ei când promovau mai activ? Și doar în prezent îmi vine să bag trupa asta pe gât tuturor, să știe toți că ei există
  Girls Generation: ”You better Run Run Run Run~”
  A-Jax: ”I better Run Run Away~”

  …comparația aia cu VIXX… te-ai gândit cum o să mă simt eu, fană Starlight și totodată fană Candy? arigato (ノ^o^)ノ

  PLUUUUUS ..recomandările mele:
  1 am dat odată peste un video cu membrii A.C.E, Sehyoon și Byeongkwan, fanmade, ship material ͡° ͜ʖ ͡° ) Ei bine, mi-a plăcut foarte mult melodia de fundal, și chiar dacă în videoclip calitatea audio lasă de dorit, e oricum perfectă, ascultați-o

  2 cred că totuși acestea sunt cele mai bune melodii (în coreeană) de la MAP6. COMEBACK, COMEBACK, COMEBACK SUNT OBOSITĂ SĂ AȘTEPT

  (ok, a doua melodie și m-a făcut fană Mapsi)

  3 una din situațiile când videoclipul cu coregrafia are mai multe vizionări pe YouTube decît videoclipul oficial, deci voi lăsa aici… coregrafia, pentru că da, e unică. Și un pic de halloween la a doua melodie

  4 aceste două melodii le cunosc pe dinafară.. doar audio, pentru că nu am văzut niciodată videoclipurile oficiale (da, acestea, nu le-am văzut, dar, cu privire la „Na Na Na”, o prietenă mi-a spus că trebuie să regret că nu văd videoclipul, dar fie)

  5 #OldButGold ce frumusețe de melodie, nu-i așa?

  6 din „colecția cu comori”

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Akira🎭 Autor post

   „Left Out” mamă ce îmi place de la The Legend 😮 și povestea membrului Qin Fen e interesantă. Și melodia pe care ai dat-o de la A-JAX e bună, nu o știam. Trupa mea preferată e NU’EST și sunt câteva trupe care îmi amintesc de ea. A-JAX e una din ele, dar nu știu de ce. De asta îmi sunt dragi băieții ❤

   La „Like a Flower” îmi place coregrafia. Melodia e bună, dar nu pare că aș asculta-o pe repeat, nu știu de ce. „Love is gone” de la MAP6 pot să jur că am mai auzit-o undeva, dar nu știu unde. Cred că a fost dată pe grup, sigur am mai auzit refrenul :)) Melodia din fancam îmi place mai mult, chiar e tare. Și îmi place atmosfera pe care o creează ei în clip, e drăguț de privit :)) Și acel dance break de la 2:50 uu ❤

   Și omg ce dans au băieții din SPEED, cum alunecă așa? 😮 Eu am rămas cu gura căscată, am crezut că mi se pare dar ei tot dansul alunecă. Și conceptul pentru Zombie Party îmi place. Mie mereu mi-au plăcut chestiile mai creepy :)) Deși la refren cred că se putea mai bine, nu îmi place așa mult

   Melodiile de la HOTSHOT și Imfact sunt bune, deși nu mă așteptam la contrastul ăsta :)) Cea de la HOTSHOT era toată badass și apoi vine „Na Na Na” cu opusul :))
   „Tarantallegra” sper că am scris bine o știam, dar și mie îmi place mult. Junsu are o grămadă de melodii geniale, mă duc să ascult „Flower” din nou
   Și „Eoeo” o știam de la UNIQ. Nu știu de ce, dar mereu râd la refren, nu pot s-o ascult fără să încep să râd :))

   Șiii normal că știam și melodia de la VIXX și e și una din preferatele mele de la ei ❤ Au un concept așa elegant și frumos ahh i’m falling for them ❤
   Mulțumesc mult pentru melodii n_n

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. krl1264

    …nu văsuzem coregrafia de la „Like a Flower”, acuș o văd … dar melodia a fost pe repeat vreo 2 luni (nu văsusem videoclipul înainte)
    „Whisthe” de Map6 (din fancam) chiar e bună, de ce e melodie b-side… și coregrafia e una din cele mai bune
    SPEED a încercat totul pentru a fi mai populari și nu au reușit. În albumul cu „Zombie Party” mai este o melodie, care folosește același instrumental, e „Don’t tease me”(cu un alt dans bestial) Cred că asta poți să iei în considerare când ai scris „la refren cred că se putea mai bine”
    VIXX are o colecție foarte frumoasă cu melodii de genul „Love Me Do” thanks Ravi, el e cel cu gândirea 18+

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s