BTS și Little Mix vor avea o prestație specială la „MAMA 2018”?

Se pare că BTS și Little Mix pregătesc o colaborare pentru festivitatea de premiere „MAMA 2018”, cel puțin asta susțin cele mai proaspete zvonuri!

Potrivit rapoartelor din 5 decembrie, informațiile au început să se răspândească recent pe rețele de socializare și au atras imediat atenția internauților coreeni. Zvonurile susțin că cele două trupe celebre vor urca împreună pe scena evenimentului din 12 decembrie care va avea loc în Japonia.

Coincidență sau nu, însă zvonurile par dince în ce mai credibile, și asta după ce s-a dezvăluit că Little Mix are programate câteva activități de promovare a noului album „LM5” atât în Coreea de Sud cât și Japonia.

Conform celor declarate de o sursă necunoscută, grupurile au început să lucreze la o prestația comună pentru „MAMA 2018” încă de luna trecută, când s-au înscris reciproc pe rețelele sociale.

Mai mult, o declarație făcută anterior de către membra Jesy lasă, de asemenea, semne de întrebare. La acel moment artista a dezvăluit că în curând Little Mix va evolua pe scena unei mari festivități de premiere.

În ceea ce privește evoluția trupei BTS din Hong Kong, organizatorii premiilor „Mnet Asian Music Awards 2018” au dezvăluit că va fi mai epică decât cea pe care a avut-o la festivitatea „Melon Music Awards” din acest an.

Să fie oare adevărat?

surse: vk.com

4 gânduri despre „BTS și Little Mix vor avea o prestație specială la „MAMA 2018”?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s