Internauții își spun părerea cu privire la festivitățile de premiere din acest an și artiștii care merită să obțină Daesang

Imagini pentru MAMA 2018 and MMA 2018

Festivitățile de premiere de la sfârșit de an, cele precum „Mnet Asian Music Awards (MAMA)” sau „Melon Music Awards (MMA)”, inspiră rivalitate între fandomurile artiștilor k-pop. Dar ce cred internauții coreeni cu privire la toate aceste „bătălii”?

Ei bine, David și Danny Kim au intervievat mai mulți trecători pe străzile din Gangnam, Seul, și au primit răspunsuri direct de la comunitatea coreeană locală.

Întrebați dacă vizionează festivitățile de premiere de la sfârșitul anului, majoritatea celor intervievați au spus că urmăresc doar în timpul când sunt difuzate în emisie directă. Ei nu urmăresc în mod intenționat spectacolele și chiar și atunci urmăresc doar cele mai importante recomandări [de pe Naver]. Când au fost întrebați despre ceremoniile pe care le cunosc, ei au menționat „MAMA”, deoarece acesta este un spectacol grandios, comparativ cu celelalte, este în mare parte pentru publicul mai tânăr și prezintă cei mai mulți artiști și actori.

Potrivit sondajului, cei mai mulți dintre coreeni nu prea sunt interesați de cine câștigă premiile, fiindcă sunt doar niște premii oferite în mod gratuit, astfel încât să nu existe lupte între fandomuri. De asemenea, este bine cunoscut în rândul comunității coreene că aceste trofee merg întotdeauna în grupuri precum BTS, Red Velvet și așa mai departe, deoarece au cele mai puternice fandomuri.

Mai mult, majoritatea coreenilor cred că premiile nu sunt acordate în mod corect, deoarece se bazează pe voturile fanilor, trupele cu fandomuri mai mar mereu câștigă la voturile online. În ceea ce privește raportul de vot între bărbați și femei, majoritatea bărbaților nu votează. Ei iubesc grupurile lor preferate și le felicită când se descurcă bine. De asemenea, sunt de părerea că este jalnic faptul că fandomurile internaționale trebuie se lupte reciproc online pentru aceste premii, fiecare grup fiind talentat și este imposibil ca toți să obțină un premiu.

În general, în opinia coreenilor, Daesang pentru „Artistului Anului” ar trebui să meargă la BTS, TWICE sau Red Velvet, iar cel pentru „Melodia Anului” la iKON cu piesa „Love Scenario”.

sursa

4 gânduri despre „Internauții își spun părerea cu privire la festivitățile de premiere din acest an și artiștii care merită să obțină Daesang

  1. Dana

    Artistul anului clar BTS, chiar si albumul anului. N-ai cum sa nu recunosti ca BTS au avut un succes impresionat in acest an. Iar melodia anului, depende de gustrurile fiecaruia. Mie nu-mi place „Love Scenario”, mai mult mi-au placut melodiile de la BTS si BlackPink. Fiecare cu gustrurile lui acum.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s