Gripa continuă să lovească idoli k-pop!

În urmă cu câteva zile vă spuneam că Seolhyun din AOA, Kevin din THE BOYZ, Bomin din Golden Child și Ryeowook din Super Junior și-au amânat activitățile din cauza problemelor de sănătate, iar acum vă anunț că gripa continuă să facă noi victime printre idolii k-pop.

Pe 21 decembrie a devenit cunoscut faptul că Q din THE BOYZ, de asemenea, a fost diagnosticat cu virusul de tip A. Potrivit reprezentanților agenției Craker Entertainment, idolul a fost supus mai multor analize, iar la moment primește tratament și se odihnește în căminul grupului.

Un caz similar avem și în trupa LABOUM! Tot astăzi, purtătorii de cuvânt de la NH Media au anunțat că membra Soyeon a fost dusă de urgență la spital, după ce a prezentat mai multe simptome de gripă, inclusiv febră – 40 °C. Idolul a fost diagnosticat cu gripă de tip A.

Între timp, s-a dezvăluit că cântăreața se odihnește acasă și primește tratament pentru a se recupera cât mai rapid posibil. De asemenea, s-a raportat că Soyeon nu va participa la activitățile viitoare de la LABOUM!

Dorim recuperare cât mai rapidă tuturor artiștilor!

surse: vk.com

Un gând despre „Gripa continuă să lovească idoli k-pop!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s