Profiturile trupei Wanna One au fost dezvăluite!

Wanna One este, fără îndoială, una dintre cele mai tari trupe din 2018! Cei 11 membri au primit foarte multă atenție de la început datorită programului de supraviețuire ”Produce 101”, înființat de Mnet, iar din cauza promovărilor active, participărilor la emisiuni, reclamelor, albumelor lansate și concertelor, au devenit și mai populari și plăcuți de publicul larg. Nu este o exagerare să spui că acești băieți au fost văzuți peste tot în acest an! Deci, aproximativ, cât credeți că primesc aceste vedete populare în urma acestui an scurt, dar intens?

Conform rapoartelor exclusive făcute de Sports Seoul, Wanna One a câștigat cel puțin 80 de miliarde de KRW (71 milioane de dolari). Venitul net a fost estimat în jurul a 44 de miliarde de KRW (39 milioane de dolari). CM ENM ia 25%, Swings Entertainment ia încă 25%, iar membrilor și agenției le rămân 50% din venituri.

Câștigurile individuale depind de contractul fiecărui membru cu agenția lui originală. Mulți dintre membrii Wanna One primesc veniturile în raport de 50:50 sau 60:40. Un contract de 50:50 înseamnă că membrul respectiv va lua jumătate din câștigurile cuvenite, iar agenția – cealaltă jumătate, asta însemnând cam 1 miliard de KRW (890,471 de dolari).

Unii dintre membrii iau mai mult de 1 miliard de KRW. Spre exemplu, Kang Daniel a avut multe contracte solo cu diverse branduri. Astfel, pentru o propunere de 3 luni de contract, a câștigat 300 milioane de KRW, iar pentru un contract de 12 luni, 1 miliard de KRW. El rămâne unul dintre cei mai bine plătiți artiști pentru reclame.

Kim Jae Hwan va avea, de asemenea, un venit mai mare ca ceilalți, deoarece este un stagiar fără agenție, neavând, astfel, cu cine să-și împartă câștigurile. Se așteaptă ca veniturile sale să fie duble față de cele a celorlalți membri, adică undeva la 2.2 miliarde de KRW (2 milioane de dolari).

Despărțirea trupei Wanna One este programată pe 31 decembrie. Oricum, profiturile din concerte și produsele vândute vor fi înregistrate și în anul 2019. Asta înseamnă că veniturile pot ajunge la peste 90 de miliarde de KRW (80 milioane de dolari) anul viitor, după destrămarea trupei.

Ultima activitate a trupei va fi concertul de rămas bun. Evenimentul va avea loc în perioada 24-27 ianuarie la Gocheok Sky Dome din Seul.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s