Membrele trupei Apink le urează fanilor „Sărbători Fericite” și „La Mulți Ani” + altele

Fetele le fac urări frumoase fanilor și le promit că în anul 2019 vor reveni cu o nouă imagine.

Într-un videoclip postat pe fete pe canalul lor V Live, acestea le urează fanilor „Crăciun Fericit” și „An Nou Fericit.” Fiecare dintre membrele Apink a avut câte ceva de spus.

Park Cho Rong i-a întrebat pe fani: „Vă petreceți sărbătorile fericite cu cei dragi?”. Son Na Eun a spus: „Avem de gând să avem un sfârșit de an foarte ocupat, datorită programului nostru și pregătirilor pentru concertul nostru.”

Agenția Plan A Entertainment a anunțat că trupa Apink va începe anul 2019 cu două concerte în Seul, în 5 și 6 ianuarie, intitulate “2019 Pink Collection: Red & White” .

Trupa a vorbit mai apoi și despre albumul pe care urmează să îl lanseze în curând și care va avea un concept dulce de tipul “girl-crush”. Oh Ha Young a spus: „Vom vă întâmpina în curând cu o carismă inocentă.” Grupul a încheiat urându-le fanilor să încheie frumos anul 2018.

Vă este dor de fete?

 

Sursa: http://kpopherald.koreaherald.com

Un gând despre „Membrele trupei Apink le urează fanilor „Sărbători Fericite” și „La Mulți Ani” + altele

  1. LunganMariana

    Ma bucur enorm când vad o stire noua despre ele,iar faptul ca o sa participe la emisiunile de sfarstit de an imi umplu inima de bucurie(deși stiu ca a fost si urmeaza o perioada încărcata
    pt ele si nu au timp sa se odihneasca ).Abea astept comebak-ul 😘😍❤❤❤❤❤❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu