Agenția și doi membri ai trupei The East Light resping acuzațiile lui Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun

Media Line Entertainment a organizat o conferință de presă în care a vorbit despre acuzațiile cu privire la abuzurile suferite de membrii trupei The East Light.

După cum anunțam și noi anterior, producătorul Moon Young Il a fost arestat pentru violență. Directorul Media Line Entertainment, Kim Chang Hwan, a fost trimis în fața procuraturii pentru a fi acuzat, în timp ce, în cazul președintelui Lee Jung Hyun, acesta a fost prezentat cu sugestia de a nu fi acuzat.

Publicul aștepta de mult timp ca, după desființarea trupei The East Light și a anchetei poliției, să fie oferite explicații și din partea agenției Media Line Entertainment.

Kim Chang Hwan, Lee Jung Hyun, și foștii membrii din The East Light, Jung Sa Gang și Lee Eun Sung au participat  la o conferința de presă.

Kim Chang Hwan a început: „În ultimele două luni, am participat cu seriozitate la anchetele poliției. Cu toate acestea, nu pot să scap de percepția că ancheta este părtinitoare, luându-se după opinia publică, din cauza conferinței de presă unilaterale a acuzatului, mai degrabă decât să urmărească adevărul și esența acestui incident. Vom oferi motivele exacte și vom explica adevărul care nu a fost dezvăluit presei.”

Președintele Media Line, Lee Jung Hyun, a continuat: „De când membrii au devenit stagiari, producătorul Moon Young Il a acționat în calitate de profesor exclusiv pentru membri. În acel moment, membrii au înțeles că vor primi cu siguranță pedepse  fizice atunci când sunt certați pentru că nu au făcut ceea ce au promis sau au făcut ceva greșit”.

În ceea ce privește declarația lui Lee Seok Cheol că ei au fost amenințați să nu le spună părinților nimic, Lee Jung Hyun a spus că părinții lor știau deja. „După ce i-a pedepsit fizic, producătorul Moon le-a cerut părinților să le dea cu unguent și el a intrat în contact adesea cu tatăl lui Lee Seung Hyun, care a provocat o mulțime de probleme. După ce Lee Seung Hyun a provocat probleme neparticipând la emisiuea din 13 iunie 2017, tatăl său a călătorit rapid aici, după ce a fost contactat de Lee Seok Cheol, și a discutat despre pedeapsa fizică a lui Lee Seung Hyun cu producătorul Moon Young Il.”

Prezentând capturi de ecran ale conversațiilor lor, Lee Jung Hyun a spus: „A doua zi, la ora 4:00, CEO-ul Kim Chan Hwan a vorbit cu tatăl și mama lui Lee Seung Hyun prin KakaoTalk. Tatăl lui Lee Seung Hyun și-a cerut scuze pentru necazurile pe care le-a provocat și le-a promis să-l educe. Mama lui Lee Seung Hyun a fost deranjată de pedeapsa fizică severă a producătorului Moon Young Il, dar a spus că nu-l urăște și părea să-l ierte. Kim Chang Hwan a spus că l-a certat pe producătorul Moon Young Il și i-a consolat pe cei doi „.

El a adăugat: „Tatăl lui Lee Seung Hyun s-a întâlnit cu producătorul Moon Young Il și l-a consolat în timp ce l-a îmbrățișat. El i-a consolat din nou printr-un mesaj text și i-a cerut să fie un profesor bun pentru frați. Media Line nu l-a ajutat deloc pe producătorul Moon Young Il „.

Lee Jung Hyun a vorbit, de asemenea, despre suspiciunea lui cu privire la faptul că majoritatea fotografiilor cu rănile prezentate ca dovezi ar fi rezultatul pedepsei fizice aplicate de tatăl băieților.

Lee Eun Sung și Jung Sa Gang au susținut această declarație, spunând că Lee Seok Cheol a împărtășit faptul că Lee Seung Hyun a fost pedepsit fizic de tatăl său atunci când a făcut probleme agenției lor.

Jung Sa Gang a continuat să spună: „Inima mea este rănită după ce oamenii de care sunt cel mai apropiat și pe care îi iubesc cel mai mult, inclusiv pe CEO-ul Kim Chang Hwan, au fost răniți ca urmare a acestui incident, din cauza a ceva ce nu este adevărat. Contractele noastre au încetat, dar nu putem sta liniștiți. Am venit astăzi pentru a ajuta cel puțin un pic la dezvăluirea adevărului.”

Despre producătorul Moon Young Il și CEO-ul Kim Chang Hwan, Lee Eun Sung a spus următoarele:

‘Sunt ca un profesor și un tată. Ambele case ale noastre sunt în afara Seulului. CEO-ul ne-a lăsat să dormim la el si ne-a gătit. Cum trăim numai în Seul, el ne-a purtat foarte mult de grijă și ne-a îndrumat. Îi sunt foarte recunoscător, deoarece ne-a condus pe un drum bun. Într-un fel, producătorul Moon Young Il a fost ca un nebun. El a vrut ca noi să reușim și s-a gândit doar la noi. El chiar a luat împrumuturi de la bancă pentru a ne oferi mâncare. Nu a vrut să ne lase să murim de foame. Era un nebun care se gândea doar la The East Light. În primele zile dinaintea debutului nostru și când eram stagiari, am primit pedepse fizice. Nu am fost lovit de zeci de ori sau închis, cum au mărturisit Seok Cheol și Seung Hyun . Pedeapsa fizică a fost doar la nivelul de a ne lovi palmele așa cum se făcea și la școală în trecut. Seung Hyun spune că am fost lovit până când capul meu a sângerat. La acel moment, Seung Hyun a provocat probleme, așa că am fost toți certați. Atunci, nu sunt sigur de ce, dar nu puteam să mă abțin din râs. Producătorul a întrebat de ce râd când ne certa, așa că doar mi-a atins cumva capul. Chiar nu mi-a făcut rău, dar capul meu a început să sângereze. Chiar nimeni nu știe cum s-a întâmplat asta.”

Jung Sa Gang a continuat:

„Gândesc la fel ca  Eun Sung. Când am intrat în agenție, eram toți foarte tineri, așa că ne-am certat foarte mult și, de asemenea, am avut și vremuri bune. Visul producătorului a fost, de asemenea, să fie un cântăreț, așa că atunci când eram leneși cu repetițiile noastre, ne-a certat sever și s-a supărat. A fost cu pedeapsă fizică. Cu toate acestea, știrile despre el l-au făcut să pară că este un monstru. Inima mă doare din cauza acestor știri care diferă de adevăr. CEO-ul, Seok Cheol și Seung Hyun au vizionat împreună filme și s-au distrat împreună. Până când incidentul a avut loc, nu aveam idee că i-au dat în judecată. Seok Cheol a ieșit și a acționat ca și cum ar fi vorbit în numele nostru, dar nu am reușit să înțeleg. Sincer, m-am supărat. Cred că ar putea fi descris ca un sentiment de trădare. Timp de trei ani, Seok Cheol și Seung Hyun l-au urmat foarte bine pe CEO. Seok Cheol a scris chiar și „Al doilea tată CEO Kim Chang Hwan” pe rețelele de socializare online. Cu toate acestea, pe măsură ce s-au schimbat brusc și au luat puterea, am vrut să vorbim, dar nu părea că oamenii ar asculta. Mi se pare nedrept.”

În ceea ce privește mărturia lui Seok Cheol că producătorul a înfășurat o coardă de chitară în jurul gâtului și l-a amenințat, Lee Eun Sung a spus: ” Ne-am jucat după ce am vizionat filmul „Whiplash”, iar Seok Cheol a înfășurat firul de chitară în jurul gâtului. Apoi, producătorul Moon Young Il s-a jucat puțin cu el. Cu toții ne-am jucat fericiți în timp ce repetam, dar am fost foarte trist, pentru că totul a fost distorsionat încât perioada să pară ca un iad „.

El a mai spus: „A exisstat și un incident foarte șocant. Fiind unul dintre cei mai mari, am certat membrii după un program muzical, pentru că nu mi-a plăcut spectacolul, dar Seung Hyun a început să strige. M-am supărat și el mi-a scos telefonul și mi-a spus: „Înregistrez audio, așa că ai grijă.” Auzind asta am fost atât  de șocat încât mă întrebam dacă trebuie să fiu în echipă cu un astfel de membru. După ce am trecut peste incident, îmi amintesc că am mers la agenție și am plâns în parcare pentru că eram foarte supărat.”

El a continuat: „Cei doi au avut de ales să-și urmeze visele sau să le abandoneze, dar noi nici măcar nu am avut această șansă să alegem, pentru că echipa noastra a dispărut brusc într-o dimineață”.

Întrebați dacă au mai intrat în contact cu frații, Lee Eun Sung a dezvăluit că merg la aceeași școală. Jung Sa Gang a explicat: „Suntem în primul an, împreună, așa că nu avem cum să nu ne întâlnim, dar de fiecare dată când ne întâlnim, ei fac tot ce pot și fug. Noi spunem adevărul, așa că nu ne temem de nimic, nici nu ne simțim vinovați. Văzându-i că ne evită, mă face să cred că știu și ei asta. „

Voi ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Agenția și doi membri ai trupei The East Light resping acuzațiile lui Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun

  1. Pingback: Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun, ex-The East Light, cer ca fosta agenție să îi plătească – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s