Lucruri înţelese greşit despre idolii k-pop

Când se gândesc la idolii k-pop, unii au deja o idee formată. S-ar putea să creadă că idolul lor preferat este un înger nevinovat, dar nu este întotdeauna așa. Iată câteva lucruri înțelese greșit despre idolii k-pop:

  • Toți idolii sunt la fel de bogaţi

Este cu siguranță adevărat că există idoli foarte bogați în industria k-pop. Cu toate acestea, nu este cazul pentru mulți dintre ei. Poate dura ani de zile pentru a câștiga un salariu decent, parțial datorită sistemului „break even”, care este implementat de multe companii de divertisment. După debut, idolii trebuie să câștige toți banii pe care compania i-a investestit în perioada de pre-debut.

  • Toţi idolii au vrut iniţial să facă parte dintr-un grup

Aceasta poate fi o surpriză pentru unii, dar nu toți idolii au vrut să facă parte dintr-un grup. De fapt, unii nu s-au alăturat agențiilor pentru a debuta ca și cântăreți sau dansatori, ci mai degrabă ca modele sau actori. Companiile formează grupurile din membrii pe care îi consideră potriviți pentru conceptul grupului, indiferent de dorințele originale ale stagiarilor.

  • Ar fi mai bine dacă idolii şi-ar părăsi agenţiile

Mulți fani îsi încurajează starurile preferate să-și părăsească companiile și să-și formeze propriile agenții. Cu toate acestea, mulți idoli au un motiv bun pentru a rămâne la agențiile respective. De multe ori, a rămâne în companie este cea mai bună alegere pentru un idol. Companiile de divertisment au multe conexiuni și resurse la care idolii nu au acces imediat.

  • Idolii nu pot să cânte şi se bazează pe autotune

Acesta este un mit foarte răspândit, care, din păcate, este considerat adevărat de mulți oameni necunoscători. Deși este adevărat că editarea vocală joacă un rol în producția muzicală, este un standard nu numai în k-pop, ci și în toate celelalte industrii muzicale. Mai mult de atât, există nenumărați idoli care au voci uimitoare, deși cântecele pe care le cântă nu ajută întotdeauna la dezvaluirea talentului lor.

  • Idolii nu sunt artişti adevăraţi

Mulți oameni condamnă idolii k-pop, susținând că aceștia sunt pur și simplu fabricați de companiile de divertisment. Viața stagiarilor este influențată de multe ore de pregătire. Cu toate acestea, celebrități de top, inclusiv Britney Spears și Ariana Grande, au suferit un proces similar. În plus, mulți idoli cum ar fi G-Dragon din Big Bang și B.I. din iKON își scriu și produc propriile melodii.

  • Toţi idolii îşi fac operaţii estetice

Este adevărat că unii idoli își modifică anumite părți ale feței. Cu toate acestea, mulți au o frumusețe naturală. În timp ce oamenii bănuiesc că idolii k-pop devin ce au dorit prin intermediul chirurgiei plastice, această ipoteză nu este adevărată.

Imagini pentru park bom

  • Toţi membrii unui grup sunt apropiaţi unul de celălalt

Există mulți membri ai grupurilor care au relații de prietenie, dar nu este întotdeauna așa. Unii chiar nu pot să se suporte și au mai mult o „relație de colegi de lucru” decât o prietenie.

  • Idolii nu pot fi actori

Este adevărat, unii idoli nu sunt buni la actorie, dar nu este întotdeauna cazul. Unii sunt actori excelenți, de exemplu D.O din EXO și mulți alții.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s