În apărarea coafurii mullet: 11 idoli care dovedesc că această tunsoare este o binecuvântare pentru K-Pop

In Defense Of The Mullet: 11 Idols Who Prove That This Hairstyle Is A Blessing To K-Pop

Mullet: tunsoarea preferată pe care toată lumea ori o iubește ori o urăște. Această frizură scurtă și lungă este cunoscută și populară ca ”afacere în față, petrecere în spate”, dar fanii rareori au chef de petrecere când văd un mullet la idolul lor. Această freză a primit un renume prost fără motive: un mullet rău conceput îi poate face chiar și pe cei mai frumoși idolii să pară neîngrijiți (Park Kyung) sau ciudat (Minho):

Dar mulletul a revenit în ultimii ani și există mai multe motive pentru renașterea sa: reapariția stilului retro, tendința către stiluri din ce în ce mai neobișnuite și șocante, iar recent s-a demonstrat că tunsoarea mullet poate arăta bine. Am intrat acum într-o nouă eră de coafuri mullet: una în care sunt mai rafinate și nearanjate, mai degrabă chic decât ciudate și sincer, absolut atractive.

Când se face bine, mulletul încadrează fața, scoate în evidență trăsăturile feței. Anumiți cântăreți merită respectul și admiraţia noastră și voi oferi dovezi – sub forma unor poze frumoase ale idolilor noștri preferați. Să începem!

1. Mulletul schimbător al lui G-Dragon din Big Bang

Nu este o poziție mai bună pentru regele modei din K-pop. G-Dragon este cunoscut pentru abilitatea de a purta orice, deci nu este deloc surprinzător faptul că el este un prim exemplu al coafurii mullet.  Mulletul lui GD a trecut prin multe evoluții de-a lungul anilor, de la delicat și inocent, la exagerat și îndrăzneț.

2. Mulletul de vară al lui Baekhyun din Exo

Când EXO a publicat teasere pentru „THE WAR”, fanii au fost surprinși când l-au văzut pe Baekhyun cu mullet. Dar să fim onești, în privința acestei înfățișări sunt multe motive pentru care să ne placă: bretonul care arată minunat și șuvițele roșii îi oferă idolului un vibe sexy. 

3. Mulletul imperial al lui JongUp din B.A.P

O coafură îndrăzneață sau o culoare strălucitoare ar fi suficientă pentru majoritatea idolilor, dar JongUp a avut curajul să-și facă un mullet mai special pe care puțini îl aleg ca și coafură. Mulletul lui JongUp, în două culori, la rădăcina părului este blond alb platinat, iar vârfurile sunt turcoaz. Această alegere de mullet îl face pe idol să arate divin.  

4. Mulletul enervant al lui Himchan din B.A.P

JongUp nu este singurul care a purtat această coafură pentru revenirea grupului cu ”Honeymoon”. Himchan a avut si el această tunsoare, dar față de JongUp, frizura lui Himchan a fost mai stilată. Mulletul lui Himchan este cel mai bun din univers, deoarece bretonul scurt accentuează foarte bine sprâncenele, în timp ce părul lung îi oferă un aer de băiat rău din vechea generație.

5. Mulletul sofisticat al lui The8 din SEVENTEEN

Dacă încă crezi că aceste mulleturi le vin cel mai bine starurilor rock din anii ’80, atunci mai gândește-te încă o dată pentru că The8 a schimbat această tunsoare prin purtarea ei în diferite culori și accesorii. Coafura idolului este atât de uniformă încât nu putem spune unde se oprește afacerea și începe petrecerea, permițându-i să treacă ușor de la tocilarul chic, subtil, la băiatul rău, chiar și la aspectul unui iubit. Cine a știut că un mullet poate avea atâtea nuanțe diferite?

6.  Mulletul boho al lui Chen din Exo

Chen a oferit un aspect unic pentru această frizură prin faptul că la spate avea codițe împletite. Codițele sugerează un aspect sălbatic, libertin, în timp ce bretonul lui Chen nu are sens: cu siguranță nu vrem să ne mândrim cu tempo-ul său.

7. Mulletul subtil al lui V din BTS

V și-a păstrat această tunsoare delicată și subtilă, pentru un băiat cu aspectul său elegant. Bretonul lung îi oferă idolului un stil cu o aură misterioasă, o completare perfect încântătoare pentru piesa ”Singularity” unde V,a purtat pentru prima dată mulletul.

8. Mulletul ”prea cool pentru școală” al lui JB din GOT7

Rafinată, mătăsoasă și puțin deranjată, coafura lui JB emană o atmosferă lejeră. Și-a tăiat el singur acel breton? Și-a pieptănat părul în această dimineață? Nu contează, JB este mai cool decât noi toți, iar mulletul lui o dovedește.

9. Mulletul îngeresc al lui Taeyong din NCT

Este o aură sau o coafură? Mulletul lui Taeyong este completarea perfectă ale imaginilor sale legendare, îi mângâie gâtul cu părul moale și îi încadrează fața în nuanțe eternice.

De asemenea, nu am apreciat pe deplin aspectul „business” al lui Taeyong până nu am văzut teaserul de la ”Irregular office” pentru că nimic nu spune „șeful” ca acest mullet:

10. Mulletul fluorescent al lui Mino din WINNER

De la culoarea cumplită până la tunsoarea neîngrijită, mulletul lui Mino ar trebui să fie un pas greșit în modă. Cu toate acestea, idolul reușește să elimine acest lucru. Această minge strălucitoare de puf din smarald este la limita dintre groaznic și cool, dar când este asociat cu prezența scenică, suavem un sentiment ciudat în legătură cu asta.

11. Mulletul lins al lui Kwon Hyun Bin

Vărul muletullui lui V, tunsoarea îi scoate la suprafață naturalețea și delicatețea fostului membru JBJ, Kwon Hyun Bin, pe care le adorăm, mai ales cu bretonul pe o parte. Hyun Bin este dovada că mulletul poate fi și unul de zi cu zi, nu doar la petreceri sau afaceri.

MENȚIUNI ONORABILE:

Woozi din Seventeen

Taeil din NCT

Youngbin din SF9

N din VIXX

Zico

sursa

8 gânduri despre „În apărarea coafurii mullet: 11 idoli care dovedesc că această tunsoare este o binecuvântare pentru K-Pop

 1. krl1264

  „minge strălucitoare de puf din smarald” – vai ce drăguț

  iar The8 și-a găsit probabil tunsoarea perfectă; îi stă prea bine, ba nu, îi stă perfect

  Cineva a găsit un nou scop al acestei coafuri: a dorit să înceapă un nou cult satanic, iar înfățișarea (temporară) doar a atras tot fandomul. Da, VIXX a inventat o nouă religie, iar fanii Starlight sunt mai înfricoșători decât par la prima vedere PHA HA HA

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Dana

  Mie nu-mi place deloc coafura asta! Pe V cel prinde ca e pletos tot capul, insa nu vreau sa-l mai vad asa!
  Nu stiu de ce mi se pare tare urata aceasta coafura, parca sunt neîngrijiți, nici in varianta anime nu-mi place.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Alina

  Mi-e nu îmi plăcea acesta coafura, n-aș spune că acum tare ce îmi place, dar după ce l-am văzut pe The8 m-am indragostit. Ii sta atât de bine❤️❤️❤️❤️

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s