Park Hoon laudă evoluția lui Chanyeol din EXO din serialul “Memories Of The Alhambra”

Actorul Park Hoon a vorbit despre cuma fost să filmeze pentru K-drama “Memories Of The Alhambra” și despre colegii săi.

În timpul interviului, Park Hoon a declarat: „Pentru că de obicei am jucat cu Hyun Bin, am încercat să interacționez și cu alți actori. Pentru că sunt de vârstă mijlocie, eram și cel care făcea atmosfera plăcută la filmări uneori.”

El a continuat: „Sunt încă prietenos cu ceilalți actori chiar și azi. Deoarece Park Shin Hye a încărcat o fotografie făcută împreună pe rețelele de socializare, am văzut numele meu urcând în clasamentul de căutare în timp real.” El a râs atunci când a remarcat: „E o mare prietenă”. 

Park Hoon a vorbit apoi despre colegul din EXO, Chanyeol, afirmând: „Este o persoană admirabilă.” Privind înapoi la momentul când s-au întâlnit prima dată, Park Hoon a comentat: „Ne-am întâlnit pentru prima dată în Spania și m-am gândit că [Chanyeol] era o persoană sinceră și bine crescută. În aceste zile, vorbim despre diverse lucruri în camera noastră de chat de pe Kakaotalk.”

Actorul a vorbit apoi despre aptitudinile impresionante de actorie ale lui Chanyeol. El a spus: „Când l-am văzut prima oară pe Chanyeol, n-am avut idee că era atât de bun la actorie. Ii place sa joace foarte mult. Pentru că am jucat astfel încât personajul Se Joo [personajul lui Chanyeol] m-a numit „un tip rău” la începutul dramei, cred că am continuat să vorbessc despre personajul meu până în a doua jumătate a serialului. Ca rezultat, Chanyeol a jucat foarte bine. Mulțumită lui Chanyeol, am putut chiar să particip la un concert EXO.”

Serialul “Memories of the Alhambra” s-a încheiat în 20 ianuarie.

Sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu