BigHit Entertainment va avea un rol important în următorul sezon „Produce X 101”

Seria „Produce 101” a devenit un trend în ultimii ani şi fiecare sezon a primit o cantitate enormă de iubire de la fani, iar grupul care se formează ca rezultat al spectacolului, ajunge să fie imediat popular.

Sezonul inaugural, Produce 101, a format grupul de fete I.O.I. Ele nu au avut contracte lungi, astfel, au lansat doar câteva piese, dar multe dintre membre sunt încă active în industrie în grupuri precum Weki Meki, PRISTIN, Gugudan, DIA și WJSN. O alta fostă membra, Chung Ha, este o solistă de succes.

IOIGroupPicture

Al doilea sezon a fost numit „Produce 101 Season 2″, scopul său fiind de a forma un grup de băieți. Grupul care a debutat a fost Wanna One, care acum s-a despărțit după aproximativ un an și 4 luni, timp în care a devenit unul dintre cele mai populare grupuri de băieți din Coreea.

Imagini pentru wanna one

Cel mai recent sezon a fost intitulat „Produce 48″ în urma colaborării show-ului cu grupul japonez de fete AKB48. În acest sezon, jumătate dintre participanți erau japonezi și jumătate erau coreeni, iar grupul format din acest show a debutat recent sub numele IZ*ONE.

Imagine similară

Cel mai nou sezon, Produce X 101″, a fost anunțat după încheierea „Produce 48” în decembrie. Teaserul nu a oferit mai multe informații, cu excepţia denumirii.

Dar mai multe informații au apărut recent! Mai exact, Big Hit Entertainment, agenția trupelor BTS și TXT, este implicată în proiect.

CJ E&M, care deține canalul de televiziune Mnet, a anunțat recent planurile sale de a forma un parteneriat cu Big Hit Entertainment numit „Belief”, pentru a putea duce trupa ce va debuta la un nou nivel.

CJBigHit

A fost anunțat că CJ va gestiona activitățile trupei, dar Big Hit va produce muzica pentru grup și probabil melodiile originale utilizate pentru evaluare în timpul spectacolului. Deși acest nou grup de băieți nu vor fi catalogaţi drept artişti de la Big Hit, agenţia va produce melodiile lor.

ProduceX101

sursa

2 gânduri despre „BigHit Entertainment va avea un rol important în următorul sezon „Produce X 101”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s