12 idoli care au trecut prin cele mai ciudate zvonuri despre întâlniri

Tot mai des auzim zvonuri despre noi presupuse relații, unele vin întemeiate, dar altele, nu prea. Mai jos aveți 12 celebrități care au trecut prin cele mai ciudate scandaluri de întâlniri.

1. Minho (SHINee) și Changmin (TVXQ)

Changmin și Minho au crezut că participă la tributul lui Michael Jackson ca prieteni, dar, potrivit tabloidelor japoneze, Changmin era la o întâlnire cu o „femeie misterioasă”.

În acel moment, părul lui Minho era atât de lung și de fermecător, încât presa îl asemăna cu o fată.

Ca atare, un reporter japonez a publicat această fotografie și a raportat că aceste staruri se întâlnesc în secret. La vremea respectivă, fanii au avut o zi absolut plină de căutări în legătură cu acest „scandal” și au fost foarte rapizi în dezvăluirea adevăratei identități a „femeii misterioase”.

Până în prezent, fanii continuă să glumească despre acest zvon incomod.

 

2. Lay (EXO) și Lee Soo Man

Acest „scandal de întâlniri” dintre Lay și SM Entertainment a luat fanii prin surprindere. Până în ziua de azi, nimeni nu știe exact cum a început acest zvon, dar oamenii au speculat că ar fi putut rezulta din respectul mare al lui Lay pentru Lee Soo Man.

Zvonul a fost atât de absurd și de neîntemeiat, încât fanii nu au putut să facă nimic, în afară de ase distra.

3. Sooyoung (Girls Generation) și Won Bin

Este posibil să te întâlnești cu cineva cu care nu ai vorbit niciodată? Fanii au susținut că Sooyoung și Won Bin erau implicați într-un scandal romantic, dar la acea vreme, acest lucru ar fi fost imposibil.

SM Entertainment a spus că vedetele nu erau prieteni. Nici măcar nu s-au întâlnit.

La vremea aceea, Sooyoung se întâlnea deja cu Jung Kyung Ho. Nu l-a deranjat să fie târât în acest triunghi amoros neintenționat. De fapt, a fost fericit să fie confundat cu cineva la fel de atractiv ca Won Bin.

Chiar dacă scandalul nu era din vina ei, Sooyoung s-a simțit rău. În timpul unui episod al emisiunii Strong Heart, ea a cerut unui bun prieten de-al lui Won Bin, Gong Hyung Jin, să-i ceară scuze acestuia în numele ei.

4. Yoona (Girls Generation) și PSY

Yoona și PSY nu au văzut acest zvon venind… și nici fanii lor. 

În 2012, mass-media chineză a anunțat că Yoona a avut o aventură cu un bărbat căsătorit, anume PSY.

Potrivit articolului, PSY a întâlnit-o pe Yoona la o petrecere, iar cei doi s-au întâlnit de atunci. Au participat la mai multe petreceri împreună și, curând, s-au cuplat.

Articolul a susținut că soția lui PSY știa despre această relație, dar a ținut-o secretă pentru a proteja cariera lui PSY și pe copiii ei. Această fotografie a fost baza speculațiilor tabloidelor. Fotograful a confundat acest cameraman de la „Running Man” cu PSY. 

Din fericire, nu mulți oameni au crezut acest zvon și l-au găsit atât ridicol, cât și dăunător.

https://twitter.com/CantResistGD/status/265458655883845632

5. Eugene (S.E.S) și Lee Young Ha

Acest scandal de întâlniri a fost doar un caz de identitate greșită în care se presupune că Eugene se întâlnește cu Lee Young Ha, un actor mult mai în vârstă decât ea.

Eugene a răspuns repede zvonului. Ea a explicat că a fost încurcată cu actrița Yu Ji In, deoarece numele lor sună similar.

6. Hong Jin Young și… tatăl ei.

Acest zvon tată-fiică câștigă cu siguranță premiul pentru „Cel mai ciudat zvon„. Hong Jin Young nu și-a închipuit niciodată că o călătorie cu tatăl ei ar putea provoca un scandal.

Ei au mers împreună de-a lungul drumului spre Universitatea Chosun, unde tatăl ei a lucrat ca profesor, iar ea a fost studentăCând ceilalți studenți i-au văzut împreună, ei au presupus că Hong Jin Young și tatăl ei erau într-o relație profesor-student interzisă.

Din fericire, Hong Jin Young are un mare simț al umorului. Ea a vorbit despre acest zvon scandalos la mai multe emisiuni, inclusiv Radio Star.

 

Sursa

Un gând despre „12 idoli care au trecut prin cele mai ciudate zvonuri despre întâlniri

  1. Tae Tae

    Acea situație dintre Minho și Changmin îmi amintește de ziua în care V din BTS a pus o poză pe Twitter împreună cu un prieten în care se vedea doar parul lui lung a acelui prieten și fanii au crezut că se întâlnește cu o fată până când V a mai postat o poză spunând că e un prieten vechi și arătându-i fața ca să-i calmeze pe fani 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s