Cupluri de celebrități care au o diferență de vârstă de 12 ani sau mai mult

Celebrity Couples Who Have Age Gaps Of 12 Or More Years

Vârsta e doar un număr, cel puțin pentru aceste cupluri de celebrități care au trecut peste diferența mare de vârstă pentru a găsi dragostea adevărată. O diferență de vârstă de 12 ani este importantă în cultura coreeană pentru că marchează un ciclu zodiac diferență.

Aici sunt câteva cupluri care au o diferență de vârstă de 12 ani sau chiar mai mult:

Kim Jong Min și Hwang Mi Na au devenit un cuplu real la emisiunea „Taste of Dating” de pe TV Chosun. În ciuda a 14 ani diferență de vârstă, dragostea lor este susținută de mulți fani.


Ham So Won și Jin Hua

Acest cuplu a câștigat interesul publicului prin diferența de vârstă de 18 ani. Jin Hua a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe Ham So Won după ce s-a îndrăgodtit la prima vedere. Ei au devenit părinți și au o fiică.


Ma Dong Seok și Ye Jung Hwa

Cu o diferență de vârstă de 17 ani, Ma Dong Seok și animatoarea Ye Jung Hwa au devenit un cuplu prin interesul lor pentru exerciții și studierea limbii engleze. În ciuda diferenței de vârstă, cuplul are multe similarități și emană o chimie bună.


Lee Min Jung și Lee Byung Hun

Cei doi actori au o diferență de vârstă de 12 ani. După un an de întâlniri, ei s-au căsătorit în 2013 și au salutat primul copil în 2015. Ei distrează fanii prin certurile lor jucăușe pe rețelele de socializare.


Ha Hyun Woo și Heo Young Ji

Între fosta membră KARA, Heo Young Ji, și Ha Hyun Woo sunt 13 ani. Cuplul s-a cunoscut prima dată prin intermediul emisiunii „Shadow Singer” de pe tvN și ei au devenit mai apropiați cu ajutorul conuștințelor comune. Relația lor a fost confirmată în februarie 2018.


Mina și Ryu Phillip

Între Mina și Ryu Philip este o diferență de 17 ani. Ei au început să se întâlnească în 2015 și s-au căsătorit în iulie 2018.


Moon Hee Jun și  Soyul

Acești doi idoli au început să se întâlnească în anul 2013, și diferența dintre vârstele lor este de 13 ani. Cuplul s-a căsătorit oficial în februarie 2017 și Soyul a născut o fiică în luna mai a aceluiași an.


Yang Hyun Suk și Lee Eun Joo

Yang Hyun Suk este cu 12 ani mai în vârstă decât soția lui Lee Eun Joo, o fostă membră Swi.T și sora mai mică a lui Lee Jae Jin din Sechskies. Yang Hyun Suk a urmărit-o timp de 3 ani până să se destăinuie, ca mai apoi cei doi să se întâlnească 9 ani înainte să se căsătorească în 2010.


Bae Yong Joon și Park Soo Jin

Cei doi au o diferență de vârstă de 13 ani. După ce s-au căsătorit în iulie 2015, ei au devenit părinții a doi copii.


Seo Taiji și Lee Eun Sung

Chiar dacă cele două celebrități au o diferență de vârstă de 16 ani, iubirea lor e destul de puternică. Lee Eun Sung a fost o fană înrăită a lui Seo Taiji, și l-a întâlnit pentru prima dată în 2008, pe platoul de filmare a videoclipului „Bermuda [Triangle]” de pe al 8-lea album. Ea este o fană norocoasă care s-a căsătorit cu idolul ei!

Cunoașteți cumva și alte cupluri cu o diferență de vârstă de 12 ani și mai mult?

sursa

3 gânduri despre „Cupluri de celebrități care au o diferență de vârstă de 12 ani sau mai mult

  1. Dana

    Ce diferente de varste enorm, dar daca e iubire ce treaba are varsta? La unele cupluri nici nu-ti dai seamna ce e o asa diferenta intre ei. Sa se iubeasca in continuare!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s