Irene din Red Velvet şi Jennie din Black Pink au fost văzute împreună în LA?

JENNIE, IRENE

Fanii cred că au descoperit un nou moment Black-Velvet!

Pe data de 7 februarie, o fotografie cu Irene din Red Velvet, despre care se presupune că a luat o masă împreună cu Jennie din Black Pink, în Los Angeles, a apărut online. Se crede că în fața lui Irene, capturată în fotografie, este Jennie.

Cu o zi înainte, Red Velvet a zburat în LA pentru „Red Velvet Second Concert” REDMARE „in USA – LA„. Black Pink, de asemenea, a călătorit în LA. Membrele Black Pink trebuie să fie în New York pentru filmările pentru „The Late Show with Stephen Colbert” și „Good Morning America„. Se presupune că cele două artiste s-au întâlnit în aceeași zonă.

Aceasta nu este prima dată când Jennie și Irene și-au dovedit prietenia. La „8th Gaon Music Chart Awards„, au fost văzute jucându-se împreună și îmbrățișându-se pe scenă. Fanii iubesc interacțiunile dintre cele două grupuri, comentând: „Le susțin prietenia!” „Yesss, Black Velvet este adevărat”, „Am nevoie de mai mult Irene x Jennie„.

Între timp, Jennie a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii înfățișând-o, alături de colega ei de trupă, Lisa, într-un restaurant care seamănă izbitor cu cel în care Irene a fost văzută, acest fapt întărind presupunerile fanilor.

Sursă: allkpop

Un gând despre „Irene din Red Velvet şi Jennie din Black Pink au fost văzute împreună în LA?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s