Lee Si Eon se întoarce în emisiunea „I Live Alone”, după despărțirea cuplului Jun Hyun Moo şi Han Hye Jin

Lee Si Eon To Reportedly Return To “I Live Alone” Following Jun Hyun Moo And Han Hye Jin’s Break-Up Announcement

Lee Si Eon se poate întoarce la ,,I Live Alone”!

Pe 8 martie, site-ul de știri online Ilgan Sports a dezvăluit că show-ul de pe MBC, ,,I Live Alone”, o să înceapă noile filmări pe 11 martie, în ciuda informației despre despărțirea lui Jun Hyun Moo și Han Hye Jin și pauza de la aparițiile în emisiune pentru o perioadă nedeterminată. În același articol a fost menționat că Lee Si Eon, Park Na Rae, Kian84 și Sung Hoon o să participe la filmări.

Din cauza programului încărcat din luna martie, Lee Si Eon anunţase că va părăsi emisiunea. Pauza sa de o lună a fost dezvăluită în timpul unui episod, dar din cauza evenimentelor neplănuite, directorul l-a rugat să revină în show.

Potrivit articolului, emisiunea nu are un personaj central în momentul de față, care să conducă programul, deoarece Jun Hyun Moo și Han Hye Jin vor fi plecați pentru o perioadă nedefinită de timp. Lee Si Eon își ajustează programul pentru a participa la filmările din 11 martie.

Henry, un membru fix, nu va participa la filmările din 11 martie, dar este de așteptat să se întoarcă la „I Live Alone” luna aceasta, după ce își modifică programul. Hwasa din MAMAMOO nu va participa la filmări pentru luna martie, conform programului.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s