Jung Joon Young a postat filmări ilegale cu conținut sexual pe grupul de chat cu Seungri și alții

La știrile de la postul SBS din 11 martie a fost dezvăluit că Jung Joon Young este una dintre vedetele care a împărtășit imagini cu partide de sex în camera de chat în care mai erau și alte vedete.

În timpul difuzării, s-a raportat că Jung Joon Young a fost una dintre celebritățile din camera de chat în care Seungri și alți cântăreți de sex masculin ar fi împărtășit materiale ilegale filmate/pozate pe ascuns de mai multe ori.

Potrivit raportului, SBS are înregistrări ale unor astfel de conversații care datează de la sfârșitul anului 2015 printr-un fișier Excel recuperat. De asemenea, reportajul a arătat că SBS deține date pe o perioadă de zece luni.

Într-o conversație, Jung Joon Young i-a spus prietenului său, domnul Kim, că a avut relații sexuale. Ca răspuns, domnul Kim a întrebat: „Nu ai videoclipuri”, iar Jung Joon Young a încărcat un clip de trei secunde al actului înregistrat în secret. Cântărețul a anunțat, de asemenea, cu mândrie, că a filmat în secret astfel de acte.

Redăm mai jos o conversație dintre cântăreț și Kim:

Jung JoonYoung: M-am culcat cu ***

Kim: Ai un clip video?

Jung JoonYoung: * Încarcă videoclipul *

Jung JoonYoung: Am făcut-o la un centru comercial. Sunt într-adevăr gunoi LOL.

Lee: Bucură-te cât mai poți.

Jung JoonYoung: Chiar m-a prins încărcând videoclipul. LOL

Yong: Fata te-a prins?

Jung JoonYoung: Da. LOL. Dacă nu m-ar fi prins încărcând videoclipul, aș fi putut să mă prefac că ies cu ea și să continui să fac sex cu ea.

Kim: LOL

În aceeași perioadă, Jung Joon Young a împărtășit, de asemenea, un clip cu el însuși în contact apropiat cu o chelneriță la un bar unde chelnerițele îți oferă diferite tipuri de servicii („hostess bar”). Reportajul SBS a declarat că zece persoane au fost confirmate în prezent ca fiind victime ale filmărilor ilegale. În plus față de Jung Joon Young, alte celebrități, cum ar fi domnul Choi, au împărtășit, de asemenea, imagini ilegale făcute pe ascuns cu aparatul foto în camera de chat. SBS a afirmat că numărul femeilor victime va crește atunci când incidentele vor fi puse cap la cap.

Ca răspuns la reportaj agenția Jung Joon Young a declarat: „Jung Joon Young nu a confirmat și nici nu a respins aceste rapoarte. În prezent, filmează în Statele Unite. Vom emite o declarație când se întoarce în Coreea.”

 

Sursa 1

Sursa 2

 

13 gânduri despre „Jung Joon Young a postat filmări ilegale cu conținut sexual pe grupul de chat cu Seungri și alții

 1. Kya

  Doamne iartă-mă
  Se comportă ca niște animale în călduri nu ca persoane mature de 30 de ani.
  Săracele fete, nici nu vreau să-mi imaginez cât de batjocorite au fost.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Anna06

  Ai dreptate, unele dintre ele au fost mințit sau amăgite crezand ca ies cu ele pentru ca le plac sau altele fiind violate, drogate, îmbătate și filmate fără acordul lor și majoritatea sunt celebrități cu bani și se comporta josnic. Sper ca toți cei care sunt implicați în acest scandal sa își primească pedeapsa și sa nu ne mai ascundem după deget și sa spunem mereu „oppa nu e în stare de asa ceva, el nu ar face asta, el a negat acuzațiile” etc, e normal atunci când se afla ca el sa nege pentru ca știe ce îl așteaptă, o pedeapsa foarte aspra. Sper sa se facă mai multa lumina.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Naomi

  Okay, la asta nu ma asteptam… e prima oara cand in legatura cu cazul asta m a suprins ceva, iar asta e de rau pt ca nu sunt asa usor de impresionat…. WoW si cand te gandesti ce imagine isi fac vedetele astea pe la televizor..WoW

  Apreciază

  Răspunde
 4. Kim Autor post

  din relatarile despre filmuletele lui Joon Young nu e vb totusi de drogate si violate. E clar ca partenera lui a facut sex voluntar cu el intr-un magazin/mall. Doar am vrut sa precizez asta.

  Apreciază

  Răspunde
 5. Pingback: [CCC] Un reporter l-a tras de păr pe Jung Joon Young la aeroport – K-pop Romania

 6. Pingback: SM ia măsuri legale împotriva celor care asociază EXO cu scandalul sexual al lui JJY – K-pop Romania

 7. Pingback: Jung Joon Young dă vina pe reporterița care a pornit știrile despre Burning Sun și chatul său + aceasta va dezvălui mai multe vedete implicate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s