Kangnam recunoaște că este într-o relație cu patinatoarea olimpică Lee Sang Hwa!

Kangnam a recunoscut că se află într-o relație cu patinatoarea de viteză Lee Sang Hwa și   a vorbit despre relația lor la tv.

În 16 martie, presa coreeană era deja plină de știri cu privire la relația dintre Kangnam și campioana olimpică la patinaj viteză Lee Sang Hwa.

Mai târziu în acea zi, Kangnam a vorbit despre relația sa într-un interviu telefonic cu Yonhap News, în timpul căruia a dezvăluit: „Mi-a plăcut de Sang Hwa, faptul că este naturală și are o apariție blândă. Amândoi am devenit interesați unul de celălalt în același timp și ne-am mărturisit sentimentele unul altuia.”

Kangnam a explicat: „În ciuda faptului că Sang Hwa este medaliată de aur și o comoară națională, ea este umilă și bună. Am crezut că era foarte cool că se purta atât de bine cu oamenii din jurul ei.”

Kangnam și Lee Sang Hwa s-au apropiat după ce au apărut împreună în “Law of the Jungle in the Last Indian Ocean” de pe postul SBS, care a fost difuzată în septembrie 2018. De asemenea, ei au apărut împreună în „One Family Under One Roof” de  pe postul Chosun, unde au aflat despre compatibilitatea lor maritală de la un ghicitor, în noiembrie 2018.

Kangnam și-a reamintit: „Noi doi am devenit foarte apropiați în timp ce filmam „Law of the Jungle” împreună și apoi sentimentele noastre au evoluat după ce ne-am văzut la mai multe mese cu echipa, după aceea. Am început să ne întâlnim în a doua jumătate a anului trecut, așa că au trecut cam cinci până la șase luni. „

O agenție de știri online a informat anterior că vedetele sunt într-o relație serioasă și că se întâlnesc intenționând să se căsătorească. Același raport a menționat că cuplul a avut mai multe întâlniri în oraș și că a călătorit împreună în Japonia. Kangnam a răspuns: „Am fost în Japonia separat, dar ne-am întâlnit în timp ce eram acolo. Mai degrabă decât să ne întâlnim cu scopul căsătoriei, ne întâlnim cu orice alt cuplu obișnuit, mergând la cafenele și așa mai departe. Personalitățile noastre se potrivesc bine, așa că este confortabil când suntem împreună. „

El a continuat să împărtășească faptul că atunci când rapoartele despre relația lor au fost publicate pentru prima oară, el a fost prudent din considerație pentru Lee Sang Hwa, dar că ea a fost cool și a sugerat să confirme zvonurile.

„Pentru a fi sincer, este bine pentru mine, dar am fost îngrijorat deoarece Sang Hwa este un atlet”, a spus Kangnam. „Ne vom întâlni bine, așa că sper că fi amabili față de [relația noastră]”.

Felicitări fericitului cuplu!

 

Sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s