Jin din BTS a spus că se simte prost în cel mai recent live al său

Related image

Fanii au observat în ultima transmisiune live a lui Jin din BTS că aceasta nu se simte prea bine, un fapt mai rar întâlnit pentru unul dintre cei mai veseli membri ai trupei. Care să fie motivul?

În data de 19 martie, Jin a discutat un pic cu fanii săi printr-o transmisiune live neaşteptată din categoria „Eat Jin”. În timpul live-ului, idolul a încercat să fie vesel şi pozitiv, însă era vizibil că acesta se simţea deranjat de ceva. La finalul transmisiunii, Jin a dezvăluit, totuşi, că Odeng, veveriţa marsupială pe care o deţinea drept animal de compania şi o îndrăgea extrem de mult, a decedat.

D2CFteDVYAAVnvp

Vorbind despre Odeng, lui Jin îi venea greu să îşi găsească cuvintele şi era aproape să plângă. Cu siguranţă, îşi iubea mult animalul şi îi va simţi lipsa. Fanii ARMY şi-au arătat susţinerea pentru Jin pe reţelele de socializare şi i-au spus că vor fi alături de el în aceste momente.

sursă

6 gânduri despre „Jin din BTS a spus că se simte prost în cel mai recent live al său

  1. Dana

    Cat de tare il inteleg pe Jin! Si mie acum 2 saptamani mi-a murit pisica care a fost calcata de masina, iar cand moare ceva la care tineai enorm de mult si durerea e la fel de mare!
    Jinutu meu, te inteleg atat de bine si stiu cat de mult doare!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Tae Tae

    Oh floarea noastră mică și frumoasă!
    Am fost îngrijorată să-l văd așa trist atunci! Se vedea că îi venea să plângă dar am văzut că e puternic!
    Îi vom fi mereu alături!
    I love you so much Jin! 💜

    Apreciază

    Răspunde
  3. Dumi

    Stiu cum e sa iti pierzi animalul de companie…e foarte trist, deoarece te atasezi foarte mult de el. Iti trebuie ceva timp sa-ti revii…Fighting Jin!❤

    Apreciază

    Răspunde
  4. kawaii girl

    intrasem pe vlive să mă uit la run bts, nu am aplicația instalată și nici cont pe ea, intru de pe google, și ce să văd? jin face live.
    am intrat și eu pe live și chiar mi se părea ceva în neregulă cu el, ținând cont că el mereu e vesel și extra. am apucat doar ultimile 10 minute sau ceva, și am înțeles doar partea când a zis „oddeng-i” și începusem să bănuiesc ceva.
    mă bucur că nu-i ceva mai grav totuși, viața merge înainte, fighting jin 💜

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu