Ahn Hyo Seop, Park Bo Young și echipa “Abyss” se prăpădesc de râs la citirea scenariului!

“Abyss” a lansat mai multe poze și un film de la prima citire a  scenariului !

„Abyss” este despre o femeie (Park Bo Young) și un bărbat (Ahn Hyo Seop) care reînvie, printr-o piatră care revigorează sufletele, dar ambii oameni sunt reîncarnați cu un aspect complet diferit. Drama fantezie urmează povestea celor doi, în timp ce își caută ucigașii.

Park Bo Young o interpretează pe Go Se Yeon, un procuror carismatic, de succes, care lucrează la Parchetul Central al Seulului. Ea s-a reîncarnat cu o altă față.

Ahn Hyo Seop joacă rolul chaebolului Cha Min, care nu este atrăgător, dar e foarte inteligent, care se reîncarnează într-un administrator de la o firmă de avocatură cu un aspect vizual perfect.

Lee Sung Jae îl interpretează Oh Young Chul, un doctor cu geniu cu două fețe, în timp ce Han So Hee ia rolul lui Jang Hee Jin, o femeie misterioasă care dispare chiar înainte de nunta ei. Alți actori prezenți au fost Kwon Soo Hyun, Yoon Yoo Sun, Lee Chul Min, Park Sung Yeon etc..

Întrebată despre motivul pentru care a ales să joace în „Abyss”, Park Bo Young a explicat: „Povestea personajului mi-a plăcut și am perceput-o ca pe un roman iar în timp ce citeam scenariul nu am putut decât să devin curioasă despre ce se va întâmpla în continuare. Am ales, de asemenea, această drama, pentru că așteptam să aflu cum aș fi ca Se Yeon.”

Ahn Hyo Seop și-a împărtășit entuziasmul de a jucat alături de Park Bo Young, spunând: „Când am auzit prima oară despre știri [că voi acționa alături de ea], nu am putut să cred, pentru că este tipul ideal al fiecăruia. Mă simt onorat și recunoscător că voi juca cu cineva ca ea”.

“Abyss” va fi difuzat în luna mai.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s