Un idol popular al unei trupe de băieți a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o angajată a unui bar!

Potrivit portalului de știri „8 O’Clock News” de pe canalul SBS, un membru al unui grup de idoli a fost acuzat de agresiune sexuală de către o angajată a unui bar.

În ediția de pe 29 martie, rapoartele au arătat că angajata B a barului a înaintat acuzații de agresiune sexuală împotriva lui A. B a declarat că a cunoscut idolul la locul ei de muncă și a fost agresată de el la domiciliul ei din Ilsan în luna mai 2010. Ea susține că au băut amândoi când idolul A a spus că o va face să doarmă, după care a început să o agreseze sexual fără acordul ei. 

Ea a declarat: „El mi-a spus că mă va ajuta să adorm, așa că m-am pus jos…dar după o clipă..”, adăugând că ea la respins. B continuă: „El a spus că va fi bine și apoi mi-a luat brațul. M-am simțit atât de rușinată. Nu avea deloc respect pentru mine ca persoană.” Când B l-a contactat pe A pentru că îi datora scuze, el a spus pur și simplu: „Să ne întoarcem la a fi doar prieteni”.

B a fost supusă terapiei din cauza evenimentului traumatic și ea a decis să se prezinte la poliție după ce a văzut știrile recente despre celebrități care „au comis crime sexuale”. Ea a fost chestionată în data de 27 martie, iar de idolul A se spune că refuză acuzațiile. Agenția idolului A a declarat: „A fost o relație sexuală consensuală și nu a existat nici o constrângere. A are acum concerte în străinătate și va fi supus investigațiilor poliției atunci când se va întoarce în Coreea”.

Sursa

7 gânduri despre „Un idol popular al unei trupe de băieți a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o angajată a unui bar!

 1. youabby

  Chiar,cine are acum concerte in strainatate,ce trupa/trupe?oricum ies la suprafata o gramada de lucruri urate…multe persoane care au fost agresate si nu au avut curajul,puterea, sa-i denunte pe agresori.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kpanda

  Daca cateaua nu ridica coada , cainele nu face nimic .. A fost si greseala ei , te simti rusinata sau nu vrei sa faci asta , il dai la oparte , tipi , ii dai un picior in *** . Am observat ca unele fete cu sau fara rusine , accepta sa se culce cu cineva aici el fiind idol , in speranta ca dupa poate ramane impreuna cu ea . Nu poti tine pe cineva langa tine prin asta . Totusi .. tu ca femeie cu rusine care esti agresata sexual , te plângi dupa 9 ani ? Dupa 9? Trebuia sa se dupa la poliție a 2 a zi .. bani se gasesc sa-l dai in judecata daca te simti murdara sau altele . Pana la urma legea e mai mare ca o sgentie sau un idol ..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Pingback: Kim Hyung Jun din SS501 răspunde acuzaţiilor de viol – K-pop Romania

 4. Pingback: Postările din trecut ale femeii care l-a acuzat pe Kim Hyung Jun de viol ajung în atenţia publicului – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s