Dna Shim, afacerista și proxeneta cu cele mai mari conexiuni din politică, industrie și presă, este descoperită publicului!

Atenție! Este important să citiți articolul până la capăt! Un nume nou a apărut în industria coreeană, după scandalul lui Seungri, JJY, dar și în cazul sinuciderii lui Jang Ja Yeon: doamna Shim, care are conexiuni politice, în showbiz și presă! Cine este acest personaj  influent și misterios? 

Este considerată una dintre cele mai puternice femei din toată Coreea, datorită legăturilor sale cu politicieni, celebrități, presă și directorii executivi. Ea folosește o gamă largă de conexiuni pentru a proteja pe cine are nevoie, lucruri care au ieșit la lumină în cazul „Burning Sun” și  Seungri, legăturile despre ea ajungând până la cazul lui Jang Ja Yeon.

Cine este doamna Shim?

Shim Mi Young, care se mai  numește și Shim Min Ji sau Madame Shim, este fondatorul și CEO al mărcii de lux L’inoui. Cu toate acestea, nu este ceea ce pretinde. Ea este cunoscută ca un broker pentru prostituarea începătoarelor și a actrițelor aspirante pentru VIP-urile bogate, precum și pentru faptul că facilitează un cerc de jocuri de noroc pentru acestei VIP-i, care încearcă să nu fie prinse de autorități. O puteți vedea în fotografie în dreapta, cu tricou negru (în stânga este florăreasa ei):

În paralel, ea mai ascundea o afacere clandestină cunoscută sub numele de „10%”. Era un cerc în care fetele de consum din industrie erau oferite celebrităților, politicienilor și directorilor executivi de la corporații. Cu aceasta, doamna Shim și-a construit o listă uriașă de conexiuni personale, dar chiar și cu conexiunile acestea, nu a reușit să evite pedeapsa, primind o amendă mare în 2008 pentru jocuri de noroc. 

Ea pleca cu o parte din fetele ei „de 10%” și câteva vedete de sex feminin și găzduia o întreagă zi de distracție pentru chaeboli moștenitori de generație a 2-a. O zi obișnuită  includea golf dimineața, o vizită la cazino după-amiaza și o petrecere plină de droguri și sex pe timp de noapte. 

În urma amenzilor sale din 2008, ea a decis să lanseze marca L’inoui. De asemenea, ea a decis să înceapă schimbarea locuințelor la fiecare 2 ani și se spune că interiorul casei ei arăta ca un salon  sau o cameră de hotel.

L’inoui este considerată una dintre cele mai luxoase branduri din Coreea, dar nu mulți oameni au auzit de ea. Cu toate acestea, celebritățile sud coreene, cum ar fi Jang Geun Suk, Kim Soo Hyun, Lee Jong Suk, Hyun Bin, Kim Jae Won, și mulți alții, au fost văzuți purtând produsele mărcii. În plus, Jang Geun Suk a fost văzut  în Rolls Royce-ul doamnei Shim în iunie 2012 (vedeți poza de mai jos).

Conexiunile sale cu diferite personaje din divertisment care s-au sinucis.  

Shim este legată de toate aceste decese, datorită legăturilor sale cu directorii din industria divertismentului, mai ales cu unii care au fost pe lista lui Jang Ja Yeon. Există suspiciuni crescânde că aceste cazuri nu sunt toate sinucideri, ci, de fapt, crime, acoperite ca sinucideri. 

Choi Jin Sil și Cho Sung Min 

Choi Jin Sil a fost considerată una dintre actrițele de top din Coreea la începutul anilor 2000, iar căsătoria cu jucătorul de baseball Cho Sung Min a fost considerată una dintre cele mai mari povești de atunci. Cu toate acestea, ei au divorțat în 2004, după ce s-a afirmat că s-au înșelat reciproc. 

Doamna Shim a fost cauza divorțului lor. Era motivul pentru care existau afirmațiile de adulter. Jucătorii de baseball pariau în casa doamnei Shim și cei doi s-au întâlnit acolo. Cho Sung Min a avut o aventură cu doamna Shim. Cei doi s-au căsătorit, dar apoi s-au despărțit, dar nu au înregistrat divorțul. Legal, ei erau încă căsătoriți la moartea lui Cho Sung Min. Shim nu a participat la înmormântarea lui, deoarece era în vacanță în Hawaii la vremea respectivă. Atât Choi Jin Sil, cât și Cho Sung Min s-au sinucis. Choi Jin Shil s-a sinucis în 2008 și Cho Sung Min în 2013.

Jang Ja Yeon

Înainte de sinuciderea din 2009, Jang Ja Yeon i-a spus unui prieten că vrea să își omoare CEO-ul. Ea pregătea un proces împotriva agenției sale în momentul morții ei. În timpul anchetei asupra morții ei, o mare parte din dovezile filmate de camerele de securitate au dispărut, născând întrebarea dacă filmările au fost distruse în mod intenționat de poliție. În cursul anchetelor, poliția a descoperit, de asemenea, mesajul ei, conținând o listă de directori executivi ai industriei cu care a declarat că a fost forțată să facă sex (aparent, pe listă mai erau și politicieni și jurnaliști). Cu toate acestea, poliția a eliminat această listă completă înainte de a fi dezvăluită.

U:NEE și Jeong Da Bin

U: NEE și Jeong Da Bin s-au sinucis în 2007, ambele fiind în aceeași agenție ca și Choi Jin Shil și Jang Ja Yeon. Jeong Da Bin a lăsat mesajul final către lume pe pagina ei Cyworld, dar nu a fost descoperită nicio notă de sinucidere pentru niciuna dintre cele 4 celebrități. Acest lucru ridică îngrijorarea cu privire la motivele pentru care cele 4 celebrități, care se aflau în aceeași agenție, nu au lăsat niciun bilet de sinucidere.

Agenția lui Jang Ja Yeon a fost The Contents Entertainment. Choi Jin Sil și Jeong Da Bin au fost la Stars Entertainment. U: NEE a fost semnat sub Olive Nine. În realitate, The Contents Entertainment a fost organismul de conducere care supraveghea Stars Entertainment, în timp ce Olive Nine a  fuzionat cu The Contents Entertainment. Ele erau, în esență, toate în aceeași agenție. 

Choi Jin Young (fratele lui Choi Jin Sil)

Choi Jin Young a purtat portretul surorii sale în timpul procesiunii funerare și a fost un cântăreț și actor celebru în anii 1990. Cu toate acestea, după sinuciderea surorii sale, el a căzut în depresie și a încercat să se sinucidă de mai multe ori, înainte de încercarea sa finală din 2010. S-a sinucis la fel ca sora lui.

Kim Ji Hoon

Kim Ji Hoon a fost un prieten apropiat al lui Jang Ja Yeon și a fost membru al grupurilor Two Two și Duke. El i-a ținut portretul în timpul procesiunii funerare și a atras atenția asupra morții actriței după ce a spus că aceasta ar fi fost obligată să facă sex cu diferiții directori. După ce a atras atenția asupra acestor delicte, a fost acuzat de consum droguri și forțat să se retragă. Ulterior a devenit deprimat și, în cele din urmă, s-a sinucis.

Polițistul Lee Yong Joon (non celebritate) 

Lee Yong Joon investiga industria de divertisment pentru adulți din Gangnam, inclusiv prostituția și traficul sexual, când corpul său a fost descoperit într-un rezervor în ceea ce părea a fi o sinucidere. Poliția a refuzat să-i reanalizeze decesul. Tatăl său a înaintat o petiție pentru reinvestigare, dar rezultatele au fost și ele acoperite. Mai mult, Lee Yong Joon a lucrat în districtul Gangnam Yeoksam, aceeași zonă în care a început scandalul „Burning Sun”.

Cât de influentă este în industrie?

Când doamna Shim a fost investigată pentru că a condus un lanț de jocuri de noroc în 2008, ea a dezvăluit că a furnizat fonduri pentru jocuri de noroc persoanelor care au jucat la casa ei, precum și că a cerut plata unei dobânzi de 10% pentru orice împrumut acordat. Cu toate acestea, ea a primit doar o amendă din cauza oferirii de favoruri sexuale anchetatorilor.

În data de 4 aprilie 2012, Shim a deschis magazinul L’Inoui în Apgujeong, Seul. Ea a reușit să aducă numeroase vedete de top  la deschidere, printre care Jang Dong Gun, Jang Geun Suk, Son Dam Bi, Ha Ji Won și Jang Hyuk.

Lee Jonghyun din FT Island a participat, de asemenea, la deschiderea lui L’inoui cu  Jung Yonghwa din CNBLUE. Doar 2 luni mai târziu, Lee Jonghyun a fost distribuit ca fiu al lui Jang Dong Gun în drama SBS „A Dignity of Gentleman”. Se crede că Shim a folosit conexiunile sale în industrie pentru a-l aduce pe Lee Jonghyun rolul său din drama, deoarece Lee Jonghyun nu avea popularitate la acea vreme și nici nu era un actor cu experiență.

Conexiunile sale cu Dispatch și presa.

Doamna Shim și Dispatch au foarte multe legături. Dispatch a promovat în mod constant L’Inoui  cu articole despre noile lor magazine, celebrități care participă la evenimentele lor sau care le poartă gențile. În schimb, doamna Shim își folosea rețeaua de conexiuni pentru a furniza Dispatch cu știrile lor despre celebrități.

În  lunile de după sinuciderea lui Jang Ja Yeon, au fost dezvăluite mai multe cazuri de  celebrități care se drogau, inclusiv acuzațiile împotriva Joo Ji Hoon și Yoon Seol Hee. Ju Ji Hoon a crescut în popularitate în perioada respectivă, și a recunoscut că a folosit ecstasy, fiind eliberat pe cauțiune și primind o amendă. Aceste cazuri de droguri au fost o încercare de a acoperi incidentul Jang Ja Yeon.

Scandalul Seungri.

10 ani mai târziu, cu reinvestigarea cazului lui Jang Ja Yeon, a apărut un nou scandal pentru a-l acoperi. În curând perioada de pedeapsă va expira în cazul lui Jang Ja Yeon, iar doamna Shim își va putea proteja directorii săi VIP în continuare. Președintele sud coreean, Moon Jae In, a anunțat că ancheta sinuciderii lui Jang Ja Yeon va primi o prelungire și o investigație completă la 20 martie 2019. Numai câteva zile mai târziu, Seungri a dat un interviu amănunțit după ce a stat liniștit luni întregi fără declarații.

Doamna Shim este cunoscută ca având o influență puternică în mass-media. Niciun articol despre ea nu se află pe portalurile de căutare coreene, iar încercările de căutare a oricăruia dintre numele legate de numele ei apar cu foarte puține informații. Să nu uităm faptul că, în Coreea de Sud, există practica de a face articolele să „dispară” de pe internet.

 

 Sursa

19 gânduri despre „Dna Shim, afacerista și proxeneta cu cele mai mari conexiuni din politică, industrie și presă, este descoperită publicului!

 1. youabby

  Am ramas fara cuvinte,parca ar fi un scenariu dupa „Caracatita” ca sa fac o comparatie 🤔.sunt curioasa acum,ca a intervent chiar Presedintele tarii,ce se va rezolve.
  Multumesc pentru articol.foarte interesant.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   da si mie mi se pare de tip sf dar avand in vedere faptul ca sunt atatea informatii inreresante am propus articolul. mai este o persoana interesanta si in cazul Seungri, dar nu la fel de periculoasa. poate voi gasi timp sa scriu si despre ea. In Coreea de Sud sunt fff multi bani si exista si asemenea personaje despre care publicul in general nu prea afla.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  2. Andradamaria Ciof

   Exact la asta m-am gandit si eu, este inspaimantator si terifiant, o adevarata hidra si tare nu-mi vine sa cred ca se va face lumina, probabil /SCHELETII/ din dulap sunt mai puternici!

   Apreciază

   Răspunde
 2. Ynema

  Acum Coreea de Sud nu mai pare așa romantică..😅
  Foarte interesant articol, eu am rămas mască.. Sunt sigură că asemenea fapte dezgustătoare se petrec peste tot în lume! De aceea e mai bine să nu ai încredere nici în prieteni uneori.. Unora faima li se urcă la cap, dărâmă ceva construit cu multă muncă sau nu.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   clar ca mizerie umana este peste tot in lume! si ca asemenea povesti sunt in orice tarat! nu trebuie sa ne descurajam, trebuie sa ne urmarim artistii preferati si sa ne bucuram de K-pop dar sa fim putin mai realisti si mai atenti….

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  2. Mariana Negrea

   Am ramas masca citind acest articol .Aveam o impresie f. buna despre Corea . Chiar nu-mi vine sa cred .Cum o femeie poate manipula atati actori si-i a aduce la pragul de sinucidere. Doanme cei tineri si talentati erau .Si la ei este mare coruptie . Pe actori ii iubesc in continuare si ii apreciaez ,ca nu au munca usoara . Aceasta d-na kim nu stiu cum poate dormi linistita si nu este pedepsita pentru faptele ei .

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 3. Dumi

  Interesant articolul! Din pacate lucruri de astea sunt peste tot in lume. Oameni cu putere care au conexiuni, organizatii si manevreaza totul asa cum vor. Si despre acestia se stiu foarte putine lucruri, sau chiar nu se stie nimic, ei traind sub niste masti false. Sunt sigura ca in lume exista oameni si mai puternici si influenti ca cazul prezentat. Nu trebuie sa ne speriem de lucrurile astea ci doar sa le constientizam!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. Lucy🌙

  Ma intreb daca lumea chiar e socata… O tara nu e controlata de presedinte, ci de oamenii bogati si influenti. (eu sunt socata ca e femeie, nu barbat :))) Dar deja se atata timp se vorbeste despre partea neagra din k-pop, de sponsori, de vedete (barbati si femei) care au sponsori si asa au ajuns nume mari. Ganditi-va ca jumatate (probabil mai mult) dintre actorii populari au fost nevoiti sa ofere ceva in schimb la inceput pentru un rol, doua si tot asa. De idoli nici nu mai vorbesc, erau articole in care se spunea ca aproape tuturor stagiarelor li s-a propus sa ofere favoruri sexule in schimbul unor pile. Ganditi-va cati au ajuns „brusc” faimosi :))) Nu degeaba zic unii ca e cel mai safe la companiile mari, care deja au un nume. In Japonia e si mai groaznic… e de ajuns sa arunci o privire la videoclipurile idolilor lor.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   din pacate , in industrie se intra fff greu si se fac multe abuzuri… si fiind vorba de multi bani e greu de controlat. ar trebui sa iasa tot adevarul la lumina ca sa se poata reporni dar interesele sunt prea mari. unde mai pui ca in Coreea e si o mafie despre care nu mai spune nimeni nimic si care si aia face multe mizerii si e bagata si prin industrie unde mai spala ceva bani. mai apare cate un crampei de adevar si imediat e acoperit. vezi cum a fost scandalul seungri pt cazul lui jang ja yeon si cum e incendiul asta urias… ghinion… gata presa a trecut deja la alt subiect…

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 5. Lucia Ionascu

  Nu va ganditi ca aproape toti acesti artistii, stele cum sunt denumiti de coreeni , isi incep parcursul artistic la varste foarte fragede, 12-13 ani si daca nu au in spate o familie puternica, care sa ii sustina nu sa-i exploateze si ei, devin in timp niste marionete care pentru asi atinge visurile, joaca asa cum le spun „papusarii”. Este trist ce se intampla cu ei si mai grav este ca in general totul se sparge in capul artistilor, nu in cel al „papusarilor” care isi vad mai departe de interesele lor. Eu iubesc si apreciez aceste staruri pentru tot ce mi-au daruit pana acum, pentru munca lor,pentru actul artistic, dincolo de ce se intampla in spatele scenei, de multe ori independent de vointa lor.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 6. Theodora

  Uite ce inseamna sa ai atâta putere dar niciun titlu oficial ca fosta președintă… De ce pe ea au putut sa o inchidă și pe madama asta nu???Dovezi și morți cu duiumul, cred ca și ea le-a pierdut șirul… Probabil că-s implicați și avocați și judecători poate și personal din poliție și politică…Cei ca dna Shim conduc din umbră o întreagă țară… Te pomenești că o mare parte din țara îi datoreaza bani de nu o pot închide…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s