Hanoracul „Cassiopeia” purtat de Park Min Young devine un subiect fierbinte de discuţie

În data de 10 aprilie a avut premiera mult-aşteptatei dramei despre viaţa de fană, „Her Private Life„!

La scurt timp după ce a fost difuzat primul episod, telespectatorii, în special fanii TVXQ, au observat o anumită haine ce le-au amintit de vremurile frumoase.

În „Her Private Life”, actriţa Park Min Young joacă rolul unei fane nebune după idolul ei. În dramă, a fost dezvăluit că personajul ei era fană a trupei H.O.T când era la şcoala elementară, apoi a trupei g.o.d la generală şi a trupei TVXQ la liceu.

Haina care a atras atenţia fanilor TVXQ a fost, desigur, hanoracul roşu al lui Duk Mi pe care scrie Cassiopeia, denumirea fandomului TVXQ, care era vândut acum 10 ani drept produs oficial al trupei. În momentul în care a fost pus pe piaţă acum mult timp, hanoracul era extrem de greu de obţinut, din moment ce se vindea ca pâinea caldă, iar fanii Cassiopeia au comentat, în urma primului episod:

„Unnie, cum ai făcut rost de hanoracul ăla?!?!”, „E hanoracul legendar pe care nici fanii nu-l puteau cumpărat!”, „Unnie, te rog, aruncă-l lângă casa mea când nu-l vei mai folosi”, „Vai de mine, îmi amintesc că pe atunci nu puteam găsi haina aia nicăieri…” şi multe altele!

Din moment ce subiectul a devenit tot mai discutat pe online, un reprezentant de la compania lui Min Young, Namoo Actors, a clarificat situaţia: „Respectivul hanorac a fost creat de echipa de stilişti a dramei în urma multor cercetări şi a permisiunii primite de a utiliza modelul.”

Între timp, după ce i-a trecut febra TVXQ din liceu, personajul lui Park Min Young, Sung Duk Mi, este la moment înnebunită după idolul Cha Si Ahn (jucat de ONE) din trupa fictivă de băieţi, White Ocean.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s