Youngjae vă schimbă starea de spirit cu MV-ul“Another Night”!

Youngjae din B.A.P. a debutat solo cu o melodie plină de vibrații pozitive! Să îl urmărim!

Youngjae debutează solo după ce a decis să nu mai reînnoiască contractul cu TS Entertainment și a înființat propria s a agenție. Fostul membru al grupului B.A.P. a lansat mini-albumul  “fancy” și melodia de titlu “Another Night”, pentru care a pregătit și un MV frumos, plin de lumină și energii pozitive.

Albumul conține 4 titluri: “Present”, “Another Night”, “Gravity”,  “Hope”, fiecare într-un ritm diferit. “Present” are elemente vintage si pop cu sintetizator, “Another Night” este dance, “Gravity” are elemente funky și  “Hope” are influențe de rock și ritmurii medii.

„Another Night”, piesa princială de pe album, este o melodie care oferă sprijin, confort și iubire unei inimi care este epuizată de o dragoste tristă. Ritmul dat de chitară, revigorant, și elementele groovy se alătură și se îmbină cu vocea moale a lui Youngjae pentru a crea o melodie captivantă și un refren care dă dependență.

Vă invităm să îl urmăriți maj jos pe Youngjae și, nu uitați, dacă vreți să vă susțineți artiștii, dați „like” și „share” pentru a le promova muzica:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s