Ha Sung Woon vorbește despre pasiunea sa pentru mâncare în emisiunea „Bistro The Noble”

Imagini pentru ha sung woon gif

Se pare că Ha Sung Woon este un mâncăcios!

Găzduită de Shin Dong Yup, So Yoo Jin, Kim Joon Hyun și Hong Shin Ae, “Bistro the Noble“ este noua emisiune de pe SBS, în care se folosesc alimentate de cea mai bună calitate, cultivate de experții din întreaga țară pentru a crea o masă.

În timpul episodului din 12 mai, Shin Dong Yup i-a spus lui Ha Sung Woon: „Am auzit că mănânci bine. Am văzut o fotografie în care ai mâncat orez simplu.” Apoi, cei din cadrul emisiunii au dezvăluit o fotografie cu el mâncând orez simplu, fără alte condimente sau feluri de mâncare.

Ha Sung Woon a răspuns: „Am fost foarte ocupat în timpul promovărilor. Îmi amintesc că mâncam orez simplu în mașină la vremea respectivă„. Mai apoi a continuat să vorbească despre pasiunea sa legată de mâncare, explicând: „Pe mine nici un lucru nu mă poate face să sar peste o masă.”

În episodul respectiv, Ha Sung Woon a încercat carne de vită și un preparat iute cu tăiței uscați natural.

Shin Dong Yup a adăugat: „Ha Sung Woon este uimitor. După ce am filmat cu el astăzi, am observat că se bucura de toate ingredientele așa cum sunt, fără a utiliza sosuri. Mi s-a părut drăguț să-l văd bucurându-se de gustul original al mâncării. El este pe cale să devină un mâncăcios„.

Ha Sung Woon, împreună cu gazdele emisiunii, au ales tăițeii uscați natural drept cel mai bun ingredient al acestei săptămâni.

Sursă

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s