Yang Hyun Suk bănuit de evaziune fiscală şi distrugerea dovezilor

Yang Hyun Suk Under Suspicions Of Tax Evasion And Destroying Evidence

Au fost făcute noi acuzaţii împotriva lui Yang Hyun Suk.

În data de 4 iunie, Kukinews a declarat că la Clubul NB, ce i-ar aparţine lui Yang Hyun Suk, au avut loc nişte tranzacţii neobişnuite.

Clubul NB s-a deschis în Hongdae în 1999 şi mai mulţi artişti de la YG Entertainment au evoluat aici, printre care şi Yang Hyun Suk ce a evoluat în calitate de DJ de câteva ori. Clubul respectiv şi-a deschis o nouă filială într-o zonă din Gangnam în 2004.

Potrivit documentelor oficiale, Yang Hyun Suk nu este menţionat drept proprietar al niciunuia dintre localuri. Cu toate astea, o sursă anonimă ce are legătură cu respectivul club are dubii în această privinţă.

Sursa a spus: „Încă de la deschiderea clubului, Yang Hyun Suk a primit o sumă mare de bani din profiturile făcute de local. Popularitatea clubului de la începutul anilor 2000 nici nu se compară cu cea de acum. Banii pe care i-ar fi obţinut Yang Hyun Suk în trecut sunt extrem de mulţi.”

De asemenea, clubul NB din Gangnam a fost menţionat în recentele acuzaţii aduse lui Yang Hyun Suk cu privire la medierea prostituţiei. A fost declarat că Hyun Suk s-a întâlnit în acest local în 2014 cu mai mulţi oameni de afaceri din Asia de Sud-Est şi femei uşoare.

În luna martie, Kukinews a publicat un reportaj în care se spune că respectivele cluburi deţinute de CDNA, o companie în care Yang Hyun Suk şi fratele său Yang Min Suk deţin 100% de acţiuni, au fost investigate de Serviciul Fiscal de Stat pentru bănuieli de evaziune fiscală. Chiar dacă nu sunt gestionate de CDNA, ambele cluburi NB din Gangnam şi Hongdae au fost incluse în lista localurilor ce au fost investigate la acel moment.

Sursa anonimă a mai vorbit despre posibilitatea ca Yang Hyun Suk ar fi distrus dovezi înainte de a fi investigat de Serviciul Fiscal de Stat:

Când mesajele de pe KakaoTalk au devenit dovada principală în cazul Burning Sun, Yang Hyun Suk le-a spus tuturor oamenilor implicaţi să-şi schimbe telefonul. De asemenea, am mai auzit că acesta a creat noi registre de contabilitate pentru a se pregăti de inspecţia fiscală.”

Kukinews a încheiat prin a spune că chiar dacă respectivele cluburi nu sunt deţinute de Yang Hyun Suk, banii pe care acesta i-a primit sunt suspecţi şi că ar putea duce la o legătură ilegală dintre Hyung Suk şi cluburi. De asemenea, dacă proprietarul localurilor este el, faptul că a primit o parte din profit în numerar ar putea însemna că se face vinovat de evaziune fiscală.

Drept răspuns, o sursă de la Clubul NB din Hongdae a spus: „Este adevărat că Yang Hyun Suk gestionează Clubul NB din Gangnam. Cu toate astea, Clubul NB din Hongdae nu are nicio legătură cu el.” Sursa a mai negat şi zvonurile că i-ar fi oferit o parte din bani lui Yang Hyun Suk. Clubul BN din Gangnam încă nu a răspuns.

sursă

2 gânduri despre „Yang Hyun Suk bănuit de evaziune fiscală şi distrugerea dovezilor

  1. Pingback: [CCC] Yang Hyun Suk bănuit de spălare de bani – K-pop Romania

  2. Pingback: Kang Kung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG” – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s