Coregrafii lansate în această săptămână (3 – 9 iunie)

Coregrafii noi de la BTS, NCT 127, CLC și alții. Pe care le-ați văzut deja?


Membrii BTS dezvăluie coregrafia pentru versiunea melodiei „MIC Drop” cu care au evoluat la MAMA. Totuși de ce oare ei poarte nametag-urile, oricum ei sunt cunoscuți și de non-fani…

Și o versiune drăguță a melodiei „Spring Day”, ambele cu ocazia aniversării a 6 ani de la debut. Armys, distrați-vă…

Grupul ONEUS dezvăluie dansul melodiei de revenire „Twilight”. Și ei par să aibă propria sală de practică, diferită de cea a trupei MAMAMOO?? (Refrenul e SUPEER)

Youngjae, fostul membru B.A.P, dezvăluie un videoclip cu versiunea dans a piesei „Another Night”. Coregrafia, creată de Beom Kim și Hae Ri Park, e la fel de plăcută și fină ca și melodia, iar idolul pare să se distreze dansând. (Încăperea e atât de albă, nici o muscă nu a avut acces acolo?)

Cel mai plăcut dans din acest articol. Cosmic Girls vine cu melodia de vară „Boogie Up” și o coregrafie la fel de distractivă ca plimbările la aquaparc. Iar dacă sunteți prost dispuși, e posibil să fie din cauză că nu ați ascultat/vizionat melodia/videoclipul.

Cineva a găsit un video cu membrii Wanna One dansând pe ultima lor melodie „Light” și a încărcat-o pe Youtube. Dedicat fanilor Wannable.

We In The Zone, trupa de la Choon Entertainment, a debutat de 19 cu „Let’s Get Loud”, iar acum prezintă și coregrafia melodiei, care devine automat prea faină și ideală dacă eu uit pe o clipă că urăsc grupul. Shihyun-ie sweetie!

Priviți-le… doar priviți-le.. reginele din CLC (în ochii fanilor, fanii doar regine le numesc) dansând elegant și doar mișcări precise melodia de revenire „ME (美)”. Totuși o coregrafie mai memorabilă ar fi bine-venită, poate viitorul comeback?…

Și…. tot ONEUS…. tot cu „Twilight”. Dacă videoclipul de mai sus e cu versiunea oficială a coregrafiei, în acest video ei își permit să cânte, să încurce mișcările, să facă un pic de freestyle, să râdă și să se distreze. Dedicat fanilor ToMoon în calitate de „crack content”.

NCT 127 cu coregrafia perfectă a melodiei „Superhuman”. După această coregrafie e chiar sănătos să vizionați un video „lucruri pe care nu le-ați observat”, pentru că aici probabil veți observa doar cât de robot e Taeyong…

Iar pentru un video de swag și girl crush combinat vine grupul 3YE cu melodia „DMT (Do My Thang)”. Fetele au debutat pe 21 mai și…. sunt foste membre Apple.B??

Fetele din fromis_9 vor să aibă ceva „FUN!” dar eu vreau să învăț coregrafia… e un antrenament cardio complet și plin de dispoziție bună…

Și ultimii din acest articol, cu același concept gălăgios dar swag, sunt membrii D-Crunch cu versiunea dans a melodiei „Are You Ready?”, experimentând cu tinute alb, roz și albastru (nu, Hyunoh, pentru 0:47 nu eram pregătită)

Sper că nu am ratat pe cineva? Bba-Bba!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s