Ong Seong Wu intră în pielea personajului său de 18 ani din drama “18 Moments”

Ong Seong Wu se pregătește de primul său rol principal și ne dezvăluie imagini ale personajului pe care îl va interpreta.

18 Moments” privește în viața tinerilor neexperimentați. În vremurile grele, când și cele mai mici lucruri pot transforma viața într-un vârtej de probleme, viețile acestor tineri de 18 ani arată că momentele prin care trec pot lăsa urme profunde și reale.

În serial vor juca Ong Seong Wu, Kim Hyang Gi, Shin Seung Ho, Kang Ki Young, Shim Yi Young, Kim Sun Young, Park Sung Geun, Heo Young Ji, Moonbin din ASTRO și mulți alții.

Afișele publicate îl prezintă Ong Seong Wu vesel, bucurându-se de atmosfera caldă a unei zile însorite. Într-un poster, el suflă într-o floare de păpădie, iar într-un alt afiș, stă pe un câmp înconjurat de flori. Cuvintele „O dată pentru toată lumea …” sunt scrise pe ambele afișe. Păpădia care crește și în cele mai dure condiții simbolizează viața dură și încercările prin care a trecut tânărul pe care îl va interpreta Ong Seung Wo în serial.

Prin această drama, Ong Seong Wu face primul pas ca actor și rolul său atrage deja foarte multă atenție. El îl va juca pe Choi Joon Woo, un băiat de 18 ani, singur, dar cu un mental mai puternic decât oricine altcineva. Acesta nu prea se pricepe să își exprime emoțiile, însă se așteaptă să le fure inimile telespectatorilor cu un farmec ciudat și drăguț.

“18 Moments” va avea premiera în 22 iulie pe postul JTBC.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s