Coregrafii lansate în această săptămână (8 – 15 iunie)

O nouă săptămână, în kpop lansarile vin pe bandă rulantă, iar odată cu ele vin și mai multe coregrafii, pe care le puteți vedea mai jos!

Începem cu trupa NOIR, membrii care dansează coregrafia melodiei „Doom Doom” în cea mai bună sală de practică. (Sala de practică de la LUK Factory vine mereu cu cele mai bune coregrafii, de ar fi artiștii mai populari…) Iar melodia „Doom Doom” este probabil un hit subapreciat care a trecut pe alături… ascultați-l, vor fi 3 minute petrecute corect..

Fetele din Weki Meki au postat dansul melodiei „Whatever U want”, care este o piesă de pe albumul recent „LOCK END LOL”. Și mereu se întâmplă că coregrafiile pentru meldoiile b-side au mai multă logică decât ale melodiile principale, și sunt mai frumoase. Vizionare plăcută!

Elegant, cu stil, în stil chinez, cu un beat instrumental ca refren – iată cum e videoclipul cu coregrafia membrului The8 din Seventeen pentru melodia solo „Dreams come True”:

A.C.E, idolii „robotizați” de la Beat Interactive au postat totuși un video cu coregrafia melodiei „Under Cover”. Ei dansează într-o nouă sală de practică, mult mai spațioasă, să aibă compania un nou sediu?

Fromis_9 vine cu o altă versiune a dansului pentru melodia „FUN!”. Aici, fetele sunt filmate de aproape, oferind fanilor șansa de a le examina expresiile faciale mai atent. Nakyung e o drăguță:

Youngjae postează mai întâi un clip cu un preview pentru melodia „Gravity”, dar apoi lansează și întreaga coregrafie, filmată într-un alt loc, în aceeași atmosferă ca și melodia „Another Night”:

ATEEZ: „deci îl lăsăm pe Hongjoong să-și poarte maioul roz colorat într-o tehnică DIY, deci îl lăsăm pe San iar într-un maiou fără mâneci, deci fiecare din noi activează funcția „dansator principal”, deci…. wow, ATINYs probabil mai au examene, poate mai târziu? NUUU, chiar ACUM să le „urăm” succes”

Băieții din Newkidd au îmbrăcat uniformele școlare și dansează pe melodia de debut „Tu Eres” într-o sală pentru educația fizică. Da, acum știm că Jiann nu e la aceeași școală ca ceilalți…

Membrii Teen Top rămân la gândirea adolescentină și fac pe dos…. da, e coregrafia pentru „Run Away”, dar… e la viteză dublă… și doar Ricky ajunge până la sfârșitul melodiei…

Membrii TRCNG parcă se pregătesc de comaback… dar tot la melodia „Paradise” sunt blocați. Ei prezintă „versiunea a doua” a coregrafiei, dar e fapt e „versiunea în calitate de iubiți”…

În calitate de piesă cover, membrele Dohee și Iaan din NeonPunch va vor capta atenția cu mișcările lor senzuale și atrăgătoare… pe fundalul melodiei „Be Natural” de Red Velvet:

Atât pentru acum.. bye~

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s