Jo Woo Ri are rolul principal dintr-o nouă dramă

Jo Woo Ri Takes Lead Role In New Web Drama

Jo Woo Ri va apărea într-o nouă dramă!

Pe 25 iunie, a fost anunțat că Jo Woo Ri va avea rolul principal în noua dramă “It’s Okay, You Won’t Die” (titlu literal).

“It’s Okay, You Won’t Die” ecranizează povestea lui Oh Min Joo (jucată de Ho Woo Ri), care lucrează de trei ani într-un birou. Este cea mai tânără angajată de acolo și visează la ziua în care va demisiona și va renunța la serviciul sufocant. Drama spune o poveste din viața personajului, plină de conflicte cu șeful său, griji despre viață și viitor, și despre cum aceasta învață să treacă de aceste urcușuri și coborâșuri. Oh Min Joo va lua parte și la o poveste amoroasă, alături de noul angajat, Kim Do Hoon (jucat de Kang Yool). Mulți telespectatori se vor regăsi în povestea ei realistă și comună.

După debutul din 2013 în “Sirius”, Jo Woo Ri a apărut în mai multe drame, printre care se numără și “Medical Top Team” și “Modern Farmer”. A devenit cunoscută mulțumită rolului ei din “Descendants of the Sun”, care a ajutat-o să apară și în “Witch’s Court” și “Queen of Mystery 2”.  Actrița a primit foarte multă atenție după apariția din “My ID is Gangnam Beauty” de pe JTBC.

Co-produsă de DIA TV și Lotte Liquor, “It’s Okay, You Won’t Die” a avut premiera pe data de 25 iunie la ora 12:00 (în România) pe canalul de YouTube și pagina de Facebook a DIA TV, cât și pe canalul de YouTube al tvN D Story.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s