B.I a fost forțat să părăsească trupa iKON + Yang Hyun Suk se face vinovat?

Imagini pentru b.i and yang hyun suk

Au apărut dovezi care susțin că lui B.I i s-a cerut să părăsească trupa iKON și că ideea de a renunța la grup nu-i aparține! Informații cu privire la acest lucru au apărut astăzi, la primele ore ale dimineții, în timpul unei emisiuni radiofonice din Coreea de Sud!

Potrivit reporterului (femeia care se aude vorbind in videoul de mai jos), B.I a părăsit iKON nu din dorință proprie, dar din cauza lui Yang Hyun Suk, fostul CEO de la YG Entertainment, acesta forțându-l să părăsească rapid grupul. Femeia susține că acest lucru l-a auzit chiar de la unul dintre membrii iKON.

„După cum am auzit, B.I a plecat din iKON nu pentru că așa a vrut el, ci pentru că înainte de asta Yang Hyun Suk … Domnul Yang era dur criticat pentru faptul că avea legătură cu scandalul lui Seungri, el pur și simplu i-a cerut lui B.I să plece. Am auzit-o de la membrii iKON!” – a spus reporterul.

Ceea ce e și mai surprinzător aici e faptul că femeia care tocmai a spus cele de mai sus, este aceea care a publicat conversațiile de pe KakaoTalk dintre fostul membru Big Bang și Jung Joon Young.

De asemenea, fanii iKONic susțin că cel care a scris scrisoarea cu explicații și scuze oficiale nu este B.I, iar pentru a demonstra acest lucru, au găsit și câteva motive (argumente):

 1. Hanbin se folosea de iPhone chiar și în timpul promovării unui alt model de telefon, dar textul din scrisoare pare a fi scris în aplicația Samsung;
 2. El niciodată nu lăsa spații goale atunci când vorbea cu cineva (nici când vorbea cu mama sa, nici cu Tablo din Epik High, nici când lăsa comentarii, nici când semna ceva), dar în scrisoare acestea sunt strict respectate;
 3. B.I își alege întotdeauna un subiect pentru discuție, deoarece își exprimă gândurile într-un mod special. În loc de cuvinte simple, el folosește ortografia veche. De exemplu: 너머 > 넘어, 텔레 토비 > 탤 레토비;
 4. Fostul membru din iKON nu și-a făcut niciodată prezentarea în acest fel: „Bună ziua, sunt Kim Hanbin”. Indiferent de eveniment sau activitate, el întotdeauna se prezenta așa: „Sunt B.I din iKON”;
 5. Yang Hyun Suk a șters doar mesajul lui de felicitare pentru ziua de naștere de pe Instagram;
 6. Yang Hyun Suk a eliminat numele lui Hanbin de pe posterul pentru piesa „Worthless”, anunțând acest lucru într-un mod foarte ciudat.

Ai puteți asculta discuția live a celor doi reporteri!

Din păcate, nu se știe dacă cele susținute de reporter sau fanii iKON sunt adevărate, și cel mai probabil, acest lucru nu va fi știut prea curând!

Credeți și voi că B.I a fost forțat să renunțe la iKON!

sursa

13 gânduri despre „B.I a fost forțat să părăsească trupa iKON + Yang Hyun Suk se face vinovat?

 1. Dumi

  Am fost sigura inca de la inceput ca a fost fortat sa paraseasca trupa. E evident asta deoarece sa intamplat foarte repede. Daca era de buna voie nu ar fi renuntat asa repede. Se gandea la fani, la membrii si mai presus de toate era cariera lui, nu renunti asa repede la ea.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. xCrush

  De ce nu ma mira?
  Ooo.. pentru ca e Yang?
  B.I e un om care nu ar fi renuntat atat de usor, ar fi luptat, nu doar pentru el ci pentru trupa a cui lider a fost, pentru Lee.. A fost o pierdere imensa… imi pare atat de rau de el 😦 Sper sa se rezolve toate, a muncit prea mult sa se termine aici.
  Kim, unde esti? mi-a dat febletea afara. 😦

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. Kim

  este evident ca a fost dat afara inca dinainte de aparitia stirii. ma bucur insa ca lumea afla acum adevarul..sper sa iasa la lumina si alte marturii despre porcariile facute de yang hyun suk. . nu degeaba fanii au facut petitie pt revenirea lui Hanbin.. l-au aruncat de parca era un bun, nu o persoana! p.s. asta dovedeste din.nou cate mizerii fac agentiile

  Apreciază

  Răspunde
    1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎 Autor post

     Cred ca dorea sa-l salveze pe B.I, dar nu mai avea cum. Asa ca a ales sa-l sacrifice, sperând ca o sa scape, dar nu i-a mers, fiindca a plecat si el!
     YG nu e genul care sa renunte atât de usor la anumite persoane, mai ales ca B.I era favoritul lui, insa nu a avut altă obținute pentru a-si salva piele, asa ca a renuntat la B.I, facandu-l sa plece. E clar ca buna ziua asta!

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
 4. Kim

  trebuia sa se retraga de mult timp pt ca si asa artistii au ajuns cu pb de imagine si din cz lui. oricum saptamana incepe bine pt yg dar nu cred ca B.I va reveni si imi pare atat de rau pt el….

  Apreciază

  Răspunde
 5. Pingback: Kang Kung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG” – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s