Kang Kyung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG”

Kang Kyung Yoon, jurnalista care a dezvăluit primele ştiri despre conversaţiile de KakaoTalk dintre Seungri, Jung Joon Young şi alţii, dar şi întregul incident Burning Sun, a dezvăluit că Yang Hyun Suk a contactat-o şi şi-a cerut scuze.

În episodul din 28 iunie, reporteriţa SBS funE, Kang Kyung Yoon, a fost invitată la emisiunea „Cine Town 19” al SBS şi a vorbit despre tot procesul în care a dezvăluit ştirile despre Burning Sun.

Aceasta a spus: „După ce am dezvăluit ce se întâmpla la Burning Sun, Yang Hyun Suk m-a contactat prin intermediul unui alt jurnalist. După ce am scos la iveală faptul că Seungri e bănuit de mediere a serviciilor de prostituţie şi am publicat mesajele de KakaoTalk, YG a lansat o declaraţie oficială în care susţinea să nu răspândim zvonuri false, însă Yang Hyun Suk mi-a spus mai târziu: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat atunci. Voiam să am încredere în spusele puştiului meu Seungri. Nu am făcut-o cu intenţie.”

Alte lucruri pe care jurnalista le-a mai dezvăluit în timpul emisiunii:

– Starea mentală a lui Yang Hyun Suk e la pământ acum. După ce Big Bang s-a înrolat, nu mai avea afaceri profitabile şi odată ce totul a fost dezvăluit, acesta este total depăşit.

– Seungri are talentul său. A făcut cunoştinţă cu dna Jung (proxenetă) pe când avea 22 de ani şi a început să facă afaceri cu ea. Aceasta e persoana care a aranjat ca 10 femei să meargă în Europa pentru a presta servicii sexuale, la cerinţa lui Yang Hyun Suk. Acesta l-a văzut pe Seungri cum ducea afacerile şi a văzut cum se năştea un monstru. Seungri, mai târziu, i-a făcut cunoştinţă cu dna Jung. De asemenea, au început să ducă şi alte afaceri: debutarea unor cântăreţe cu stiluri sexy, investirea în diferite proprietăţi imobiliare din Busan şi implicarea în tot feluri de procese de judecată.

– Practic, a fost confirmat faptul că YG a mituit politicienii. Aproape a devenit oficial faptul că au complotat cu fostul partid politic ce se afla la putere (Preşedinta Park Geun Hye).

– Jurnalista discută acum şi cu alţi inspectori. Toţi erau de părere că incidentele lui Park Bom şi G-Dragon nu vor fi trecute cu vederea. Nimeni nu se aştepta să aibă legătură până şi cu Choi Soon Sil.

– Conform ştirilor, B.I a plecat din propria iniţiativă, însă, de fapt, Yang Hyun Suk l-a dat afară. Motivul a fost faptul că nu voia ca situaţia să se înrăutăţească aşa cum a fost cu Seungri.

– Judecând după ce declară judecătorii, există o posibilitate mare ca Yang Hyun Suk să fie declarat nevinovat,

– Pe lângă acuzaţiile de mediere a prostituţiei, o altă criză în care se află YG sunt datoriile faţă de Louis Vuitton (brandul şi-a retras investiţiile sale în companie), investigaţiile pentru evaziune fiscală şi scandalurile cu droguri.

– Este prea evident că sunt acoperiţi de partidul politic anterior ce a fost la guvernare. Nu se tem de nimic.

– YG a fost mereu #1, cel puţin, în ochii săi. Mereu se promovau de parcă oricine vine după ei nu ar avea nicio valoare.

– YG este 90% Big Bang. Dacă Big Bang nu e, YG va suferi un eşec. Celelalte agenţii îşi continuă afacerea, însă ei nu mai au alte opţiuni.

– Seungri era „şeful” în chatul controversat, pentru că era cel mai bogat şi acesta îi mituia pe oficiali. Era mezinul în acel chat, însă vorbea informal cu toţi ceilalţi, cu excepţia lui Yoo In Seok.

– Sunt încă multe lucruri ce trebuie să iasă la iveală, asta pentru că sunt multe articole ce au fost publicate încă înainte să se nască jurnalista Kang Kyung Yoon. Scandalurile sunt imense şi va încerca să le dezvăluie pe toate. Conţinutul îi va şoca total pe oamenii care au lucrat zeci de ani în această industrie.

La final, a menţionat încă o dată că urmează a fi dezvăluite lucruri mult mai şocante.

sursă (1) (2)

4 gânduri despre „Kang Kyung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG”

  1. Adi

    „– YG a fost mereu #1, cel puţin, în ochii săi. Mereu se promovau de parcă oricine vine după ei nu ar avea nicio valoare.”

    Cat de adevarat. Mereu m a enervat atitudinea asta de „nimeni nu ajunge la noi nimeni nu e mai bun decât noi”

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s