Kim Soo Hyun își va părăsi agenția?

La numai o zi după revenirea sa din armată s-au întețit vocile care susțin că actorul Kim Soo Hyun va pleca în curând de la actuala sa agenție.

Presa  susține că actorul Kim Soo Hyun își va crea propria agenție care să îl reprezinte numai pe el după expirarea contractului său. Conform rapoartelor din 1 iulie, contractul exclusiv al lui Kim Soo Hyun cu Keyeast va expira în decembrie.

Deși contractul lor are încă aproape cinci luni, industria insistă că Kim Soo Hyun este în curs de a-și înființa propria agenție. Există, de asemenea, zvonuri că Kim Soo Hyun ar putea semna cu o altă agenție, inclusiv cu una care a fost recent deschisă de un fost angajat de la Keyeast.

Ca răspuns la acest raport, Keyeast a comentat: „Nu discutăm în exterior despre perioada contractului unui actor. Contractul lui Kim Soo Hyun cu noi nu se termină în curând și mai rămâne ceva timp”.

În ceea ce privește rapoartele privind înființarea unei agenții individuale, agenția a comentat: „Am auzit despre acest lucru, așa că suntem conștienți de acest lucru. Am auzit multe despre o agenție sau un transfer de agenție, dar deoarece actorul abia a revenit din armată, și noi vorbim cu el și despre contractul său exclusiv. „

a ieșirea din armată, actorul a alimentat zvonurile neintenționat, spunând că probabil va reveni la filmări începând cu anul viitor.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s