Suho din EXO povestește despre întâlnirea cu Donald Trump din urmă cu câteva zile

Prezent la ‘Jung Eunji’s Gayo Plaza’ de laKBS Cool FM, Suho și-a amintit despre întâlnirea cu Donald Trump din urmă cu câteva zile, de la Seul, și a dezvăluit ce a spus cel mai puternic om din lume în timp ce dădea mâna cu membrii EXO.

În timp ce discuta despre diverse subiecte cu DJ-ul Eunji din A Pink, Suho a reamintit participarea EXO la cocktail-ul de la Casa Albastră  din 29 iunie, unde  președintele sud-coreean Moon Jae In îl avea ca invitat pe președintele american Donald Trump.

În primul rând, Suho a împărtășit cu modestie: „Am reușit să ne întâlnim cu președintele american Trump, dar mai degrabă decât datorită puterii EXO, a fost datorită puterii K-pop per ansamblu. Lumea iubește multe grupuri K-pop, dar și EXO a primit multă dragoste. Cred că am avut această ocazie după ce ne-am întâlnit anterior cu consilierul Ivanka Trump la Pyeongchang.”

Apoi a reamintit de conversația pe care au avut-o membrii EXO cu președintele Trump, povestind: „Aceasta este o parte interesantă a poveștii, dar președintele Trump a cerut să dea mai întâi mâna cu noi. Și, datorită postării sale de pe Twitter din acea zi, mulți reporteri au continuat să îi pună întrebări președintelui Trump despre zona de securitate comună, în timp ce el ne strângea mâinile. Așa că ne-a zâmbit și a spus: „Nu știu ce spun toți aceștia, dar asta va fi interesant. Știi ce vreau să spun?” Motivul pentru care am fost complet surprins este pentru că a folosit expresia „Tu-Nam-Saeng” (știi ce vreau să spun) pe care o vedem atât de mult în filme atât de banal, la un eveniment atât de important.”

 

Sursa

2 gânduri despre „Suho din EXO povestește despre întâlnirea cu Donald Trump din urmă cu câteva zile

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s