Fostul CEO al agenției trupei The East Light este condamnat la închisoare cu suspendare

Dreptate pentru membrii grupului The East Light! După un proces lung, CEO-ul agenției grupului K-pop The East Light, Kim ChangHwan, și-a primit pedeapsa din partea judecătorilor.

Cu ceva timp în urmă, o parte din membrii grupului The East Light au  dezvăluit public că au fost abuzați de un producător din companie timp de ani de zile, în anumite cazuri primind bătăi cu o bâtă de baseball și fiind strangulați cu corzile de la chitară. Producătorul Moon YoungIl a fost condamnat la doi ani de închisoare, în timp ce agenția însăși a primit o amendă de aproximativ 17.000 de dolari.

Kim a primit o sentință de doi ani cu suspendare, dar va fi obligat să se confrunte cu până la opt luni de închisoare dacă va fi găsit vinovat de o altă acțiune similară. În timp ce producătorul a fost găsit direct responsabil de abuzul fizic asupra membrilor formației K-Pop, condamnarea CEO-ului s-a bazat pe faptul că acesta a neglijat să ia măsurile necesare, în ciuda faptului că  abuzul a avut loc.

Kim și-a exprimat intenția de a solicita un recurs, deoarece consideră că hotărârea instanței nu a fost corectă.

 

Sursa

2 gânduri despre „Fostul CEO al agenției trupei The East Light este condamnat la închisoare cu suspendare

  1. Pingback: Kim Chang Hwan, directorul fostei agenţii a trupei The East Light, depune un recurs în urma sentinţei primite – K-pop Romania

  2. Pingback: [CCC] Miss Coreea e fiica lui Kim Chang Hwan, directorul implicat în scandalul de abuz al membrilor The East Light – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s