Nana explică de ce a ales să joace în „Justice” şi vorbeşte despre personajul ei cu atitudine

Nana Opens Up About What Drew Her To Her Character In “Justice” Ahead Of Drama’s Premiere

Nana a explicat de ce a decis să joace în noua dramă de miercuri-joi de pe KBS, „Justice„.

„Justice” va spune povestea unui avocat pe nume Lee Tae Kyung (jucat de Choi Jin Hyuk) care va face un pact cu diavolul pentru a se răzbuna. Son Hyun Joo va juca rolul lui Song Woo Yong, nu bărbat care devine răul întruchipat din propria dorinţă pentru familia sa. Drama este un thriller social care îi uneşte pe aceşti doi bărbaţi în rezolvarea unui caz de dispariţie a unei actriţe, dezvăluit partea întunecată a oamenilor influenţi din Coreea de Sud. Producţia e creată în baza faimosului roman web publicat de Jang Ho în 2017 şi la el vor lucra scenaristul dramei „School 2017” şi regizorul Jo Woong.

Nana va juca rolul procurorului Seo Yeon Ah, cunoscută în diviziunea ei drept cineva care nu poate fi împiedicată de nimeni şi de nimic în pedepsirea unei persoane ce a încălcat legea. Nana a explicat: „Yeon Ah este persoana care mereu luptă pentru dreptate şi este un personaj atât de tare pe care aş vrea să-l imit. Am ales acest proiect pentru că voiam să obţin şansa dea portretiza personajul lui Yeon Ah.”

Aceasta a mai spus: „M-am distrat atât de mult citind scenariul. Totul, de la relaţia lui Lee Tae Kyung şi Song Woo Yong, până la legăturile şi situaţia personajelor ce creează o atmosferă şi o tensiune incredibilă. M-a făcut curioasă să văd ce va fi în continuare.

În legătură cu personajul ei, Nana a explicat: „Yeon Ah e doar o persoană ce luptă cu răul. E foarte directă în exprimarea opiniilor ei şi chiar dacă se ciocneşte de momente nedrepte, continuă să meargă înainte şi să lupte.”

„Încerc să exprim corect toate emoţiile pe care Yeon Ah le simte în momentul în care interacţionează cu diferiţi oameni. Este o persoană onestă şi directă şi încerc să-i dau viaţă cât de bine şi natural pot.”

În final, Nana a vorbit şi despre farmecul ascuns al lui Yeon Ah ce va captiva urmăritorii. Aceasta a accentuat determinarea lui Seo Yeon Ah de a nu se da niciodată bătută, indiferent de cât de dificilă ar fi situaţia: „Uneori, poate părea rece, însă alteori e plină de căldură şi e amuzantă. Are felul ei de a face lucrurile şi sper că spectatorii vor aprecia asta.”

„Justice” va avea premiera pe 17 iulie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s