Echipa dramei „Hotel Del Luna” încă nu a fost plătită pentru „Encounter”

Industria dramelor este darnică cu actorii, nu și cu staff-ul? Se pare că echipa care a lucrat pentru serialul „Encounter” încă nu și-a primit salariile.

Human Art, societatea responsabilă pentru echipa aleasă pentru „Hotel Del Luna”, a fost atacată pentru că nu a plătit salariile. În mass-media online, o persoană care pretinde că a lucrat pentru echipa dramei „Encounter” a spus că încă le sunt datorate angajaților drepturi salariale aproximativ două sute de mii de dolari pentru munca depusă pentru acea dramă.

Potrivit angajatului în cauză, problema au fost restanțele începând cu luna noiembrie a anului trecut. Angajatul a declarat că, deși a vrut să lucreze la „Encounter” până la capăt, a trebuit să plece la începutul lunii ianuarie. Potrivit angajatului, aceasta nu este prima dată când Human Art a amânat în mod nedefinit plata angajaților și că au acționat similar în legătură cu producția unei drame web anterioare.

De asemenea, angajatul a declarat că a depus o plângere la Ministerul Muncii în martie și că acest lucru a inspirat un răspuns al Human Art. Jurnalele de chat Kakao arată cum un reprezentant de la Human Art a oferit să plătească creanțele existente pe o perioadă nedefinită în martie și aprilie, dacă angajatul și-ar fi retras plângerea fără a da date specifice. Potrivit angajatului, după ce a refuzat această afacere ilegală, Human Art a continuat să îi amâne în mod deliberat plata salariului.

Acesta mai povestește despre o situație deosebită în care un coleg care nu a fost plătit a fost diagnosticat cu o boală rară în aprilie. Deși această persoană nu poate lucra și are nevoie de bani imediat pentru medicamente, chiar și în aceste circumstanțe, Human Art a evitat în mod intenționat să plătească echipa pentru munca depusă.

CJ E&M afirmă că nu își asumă nicio responsabilitate pentru situație, deoarece și-au îndeplinit propriile contractuale cu firmele cu care le-au angajat direct. Cu toate acestea, tendința CJ E & M de a încheia contracte cu firme care nu respectă legile muncii nu este un lucru bun, mai ales pentru imagine. Cu atât mai mult cu cât comania se confruntă deja cu presiuni legate de modul în care personalul  dramei „Arthdal ​​Chronicles” a fost suprasolicitat, fapt în contradicție cu legile muncii.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s