Organizatorii de la „SOBA 2019” dezvăluie numele prezentatorilor ediției din acest an

După ce a devenit cunoscut faptul că reprezentanții clasamentului muzical „Soribaba” intenționează să susțină cea de-a treia ediție a festivității de premiere „SOBA 2019” sau „2019 Soribada Best K-Music Awards” în acest an, au fost lansate următoarele informații cu privire la spectacol.

Pe 31 iulie, reprezentanții de la Soribada au dezvăluit numele prezentatorilor ediției din acest an. Deoarece festivitatea de premiere va avea loc pe parcursul a două zile, în prima zi în vom vedea în rol de MC pe Jun Hyun Moo și So Yi Hyun, iar a doua zi pe Yoon Do Hyun, Jin Ki Joo și Jung Yi Na.

Anterior, organizatorii au declarat că evenimentul va avea loc pe 22 și 23 august, iar mai devreme a fost confirmată lista primilor artiști care vor participa la festivitate. Potrivit rapoartelor, TWICE, Kim Chung Ha, Park Ji Hoon, Kim Jae Hwan și Ha Sung Woon din HOTSHOT au confirmat în mod oficial aparițiile lor la „Soribada Best K-Music Awards”.

De asemenea, organizatorii au promis să lanseze o nouă listă cu participanți în viitorul apropiat, în plus, cer fanilor să aștepte evenimentul, deoarece vor avea parte de mai multe surprize.

Veți urmări ceremonia din acest an?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s