EXO-SC, Taeyeon din Girls’ Generation, Kang Daniel și BTS ajung în topul săptămânal Gaon

EXO-SC, Girls’ Generation’s Taeyeon, Kang Daniel, And BTS Top Gaon Weekly Charts

Topul Gaon a dezvăluit clasamentul săptămânii 21-27 iulie!

Topul Albumelor

Membrii EXO au revendicat trei din primele cinci locuri din topul cu albumelor fizice: EXO-SC a ajuns pe primul loc cu mini-albumul “What a Life,” în timp ce albumul solo al lui Baekhyun a ocupat locurile 3 și 5 (versiunea originală a ajuns pe locul 2, în timp ce versiunea cu Kihno a fost pe locul 5).

Noua trupă a agenției C9 Entertainment, CIX, a debutat pe locul doi cu primul EP ,,HELLO Chapter 1. Hello Stranger,” în timp ce E-Sens cu “The Stranger” a debutat pe locul 4.

Clasamentul melodiilor digitale

Taeyeon din Girls’ Generation a ajuns pe primele locuri, în 3 clasamente separate, cu “A Poem Titled You”, melodia OST a dramei “Hotel Del Luna”. Cântecul a fost pe primul loc în clasamentul general, clasamentul streaming și topul BGN (care urmărește melodiile pe care oamenii le achiziționează pentru a le folosi ca muzică de fundal pentru blogurile lor și profilurile KakaoTalk).

Jang Hye Jin și Yoon Min Soo cu “Drunk on Love” a ajuns pe locu 2, “Thank You for Goodbye” a lui Ben a ajuns pe numărul 3, Song Ha Ye cu ,,Your Regards” locul 4 și pe ultimul loc a fost MeloMance cu “You&I’‘.

Clasamentul Streaming

Primele patru locuri au fost ocupate de artiștii din Clasamentul melodiile digitale: Taeyeon cu “A Poem Titled You” pe locul 1, Jang Hye Jin și Yoon Min Soo cu “Drunk on Love” locul 2, Ben cu “Thank You for Goodbye” și Song Ha Ye cu“Your Regards” pe locul 3 și respectiv 4. La final, melodia lui Hwang In Wook, “Phocha”, o ocupat ultima poziție.

Clasamentul Descărcărilor

Melodia de debut a lui Kang DanielWhat Are You Up To” a fost pe primul loc în clasamentul descărcărilor, în timp ce OST-urile dramei ,,Hotel Del Luna” ale artiștilor Taeyeon și 10cm au ajuns pe locul 2 și respectiv 3, urmați de Naomi Scott cu “Speechless” pe locul 4 și EXO-SC “What a Life”.

Clasamentul social

BTS a menținut prima poziție în topul “Social Chart 2.0”. Ha Sung Woon i-a urmat, în timp ce Chungha, (G)I-DLE și CIX au fost pe locurile 3, 4 și 5.

 

Sursă

Un gând despre „EXO-SC, Taeyeon din Girls’ Generation, Kang Daniel și BTS ajung în topul săptămânal Gaon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s