Jackson (GOT7) ajunge în SUA + fanii fac trend cu #JacksonWangJourneyInUSA

Fanii americani parcă abia îl așteptau pe Jackson din trupa GOT7 pe meleagurile lor. Sosirea lui în SUA a devenit trend pe Twitter.

Jackson Wang (GOT7) a ajuns în 8 august în LA și a fost întâmpinat cu căldură de fanii săi la aeroportul LAX. Ca răspuns la sosirea sa, fanii încântați au făcut hashtag-ulu#JacksonWangJourneyInUSA să urce în tendințe.

În State, Jackson va înregistra noi cântece și va avea programe promoționale în ceea ce privește lansarea următorului său EP în august și pentru albumul său de debut solo „Journey To The West” din octombrie.

Mai mult, Jackson va concerta în calitate de invitat muzical la emisiunea CBS „The Late Late Show with James Corden” pe data de 13 august, biletele fiind deja vândute.

De asemenea, Jackson va concerta la cel de-al doilea festival anual „Head in the Clouds Music & Arts Festival” lansat de 88rising în Los Angeles, pe 17 august, în Los Angeles State Historic Park alături de artiști printre care Joji, Rich Brian, Higher Brothers, NIKI, iKON, DPR Live și Dumbfoundead.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s