Serri (Dal Shabet) spune că agenţia a forţat-o să îşi facă operaţii + ce proceduri îşi fac idolii

Image result for serri dal shabet

Serri din Dal Shabet şi-a creat propriul canal de YouTube, unde a vorbit despre diferite chestii din viaţa ei, inclusiv viaţa de idol K-pop şi lucrurile pe care aceştia sunt forţaţi să le facă.

La întrebarea „Te-a forţat agenţia să-ţi faci vreo operaţie?”, Serri a răspuns: „Când am fost stagiară, directorul companiei mele mi-a sugerat să îmi măresc sânii. Eu personal nu voiam să fac asta şi atunci chiar mă gândeam „Nu arăt prea rău şi încă sunt foarte tânără, de ce ar trebui să fac asta?”, dar directorul tot insista pentru că susţinea că va aduce numai beneficii imaginii şi înfăţişării mele.”

„I-am tot spus Domnule, nu e de parcă nu am sâni deloc…, însă am renunţat în urma presiunii sale.”

Când a fost întrebată dacă şi-a făcut vreo operaţie din propria iniţiativă, Serri a spus că nasul ei a fost mereu complexul ei cel mai mare, fiind mereu terorizată pentru că avea „un nas ca la Michael Jackson”. A dezvăluit că şi-a făcut operaţie la el anul trecut.

De asemenea, a mai fost întrebată care e operaţia specifică pe care o fac mulţi idoli, iar Serri a zis: „Mulţi idoli îşi pun botox. Eu personal mi-am făcut injecţii cu botox la maxilar. Are un efect curat şi clar, iar dacă o face un idol masculin, atunci arată şi mai bine. Dacă acesta are muşchii proeminenţi şi are, în mod natural, un fizic bine lucrat, injecţiile cu botox sunt perfecte pentru maxilar.”

Puteţi vedea vlogul ei mai jos.

sursă

Lasă un comentariu