Kangnam a slăbit 15 kg datorită iubitei Lee Sang Hwa

E bine să ai iubită care este campioană olimpică! Cântărețul Kangnam  a dezvăluit cum l-a ajutat iubita lui, patinatoarea Lee Sang Hwa, să slăbească.

În ultimul episod din „Battle Trip”, din 24 august , gazda Sung Si Kyung a menționat că Kangnam a slăbit mult. Ceilalți invitați au fost de acord, iar Kangnam i-a surprins pe toți dezvăluind: „Am dat jos 15 kilograme”.

Când a fost întrebat despre secretul pierderii în greutate, Kangnam a explicat că este prietena sa, patinatoarea olimpică de viteză Lee Sang Hwa, care are mai mult de o medalie de aur olimpică pe numele ei. „Ea face foarte mult sport”, a spus el cu entuziasm.

Sung Si Kyung a întrebat: „Ah, deci te face să lucrezi cu ea?” Și Kangnam a răspuns: „Da.” El s-a plâns în glumă: „Noi alergăm mereu. Ne începem ieșirile noastre romantice alergând și le terminăm alergând. ”

Kangnam a împărtășit  o fotografie recentă care documenta slăbirea lui drastică pe Instagram, scriind: „Cred că nu vreau să pun la loc această greutate. După ce am dat jos 15 kilograme, m-am distrat să-mi tonifiez abdomenul. ”

https://www.instagram.com/p/B1cZaGLA6Ae/?utm_source=ig_embed

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s