Sunmi vorbește despre relații și celebritățile care o abordează

Sunmi Talks About Her Dating Style + How She Turns Down Celebs Who Slide Into Her DMs

Sunmi a vorbit despre viața ei amoroasă și despre relații la “Radio Star”.

În ultimul episod al emisiunii de pe MBC, prezentatoarea Ahn Young Mi a menționat faptul că Sunmi a fost renumită pentru că a refuzat propunerile altor celebrități. Când a fost întrebată despre reputația creată prin refuzarea unor relații cu alți idoli, Sunmi a râs timid, iar prezentatoarea a comentat: ”Primești multe apeluri [de la celebrități interesate], nu-i așa?

Cântăreața a răspuns: ”Au existat asemenea situații, așa că în aceste cazuri îmi schimb numărul de telefon.” Ahn Young Mi și-a exprimat surprinderea, spunând: ”Cunoscuții  mă întreabă, de asemenea, ‘Persoana asta și persoana asta mi-au cerut numărul tău de telefon. Pot să li-l dau?’, iar eu spun nu. Asta înseamnă că l-am refuzat, dar apoi aud de la altcineva, ‘[Aceeași persoană] mi-a cerut numărul tău. Ce ar trebi să fac?’

Așa că o dată”, a adăugat ea râzând, ”I-am zis [prietenului meu], ‘Spune-i că deja am un logodnic.’

Sunmi a continuat apoi: ”Zilele astea, am primit multe mesaje pe Instagram. De obicei nu răspuns la mesaje [pe rețelele de socializare], dar sunt persoane care îmi trimit mesaje în mod regulat. Sincer, genul acesta de persoane mă sperie puțin, așa că le blochez. Și [dacă primesc apeluri] îmi schimb numărul.

Cântăreața a explicat: ”Dacă plac pe cineva, sunt genul de persoană care va aborda prima acea persoana și va începe o conversație. De asemenea, tind să am relații pe termen lung, așa că nu încep să ma întâlnesc cu o persoană atât de ușor.

Yoon Jong Shin a remarcat că stilul de abordare al relațiilor al lui Sunmi îngreunăzează posibilitatea de a întâlni persoane noi, iar aceasta a aprobat. Ahn Young Mi a întrebat după: ”Nu este mai dificil pentru tine să scrii versuri din cauza asta?” Sunmi a răspuns sincer: ”De fapt, evit cu strictețe folosirea cuvântului ‘iubire’ când scriu versuri. Aproape toate melodiile sunt despre mine.” Ahn Young Mi a spus în glumă: ”Dacă vreodată folosești cuvântul ‘iubire’ în piese, o să știu că ai pe cineva.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu