Hweseung din N.Flying are o evoluție emoționantă pe scenă împreună cu tată său!

La emisiunea “Immortal Songs” din 14 septembrie, Hweseung din N.Flying i-a făcut pe spectatori să plângă cântând pe scenă împreună cu tatăl său.

Emisiunea “Immortal Songs” din 14 septembrie a fost dedicată sărbătorii Chuseok și familiei. Musafiri au fost membrul Duetto Yoo Seul Gi și fratele său Yoo Him Chan, cuplul căsătorit Ham So Won și Jin Hua, Yoo Hwe Seung din N.Flying și tatăl său Yoo Dong Gyu, Bobby Kim și tatăl său Kim Young Geun, cântărețul de trotinete Song Ga In și fratele ei Jo Sung Jae, și Lee Moo Song și cumnata sa Noh Sa Bong.

Hweseung de la N.Flying a împărtășit anterior că tatăl său este un mare fan al emisiunii. Într-un interviu, Yoo Hwe Seung a spus: „Eram îngrijorat că tatăl meu va spune nu, pentru că nu are experiență pe scenă, dar a fost de acord.”

Tatăl său a adăugat: „Nu am avut deloc încredere în mine, dar aceasta a fost o ocazie în viață pe care mi-a oferit-o fiul meu.”

Duetul tată-fiu a vorbit și despre faptul că tatăl a fost reticent să-și lase fiul să urmeze o carieră muzicală la început. „Am încercat foarte mult să-l opresc”, a spus Yoo Dong Gyu. „Mi-am dorit ca el să studieze mai mult, așa că am încercat să-l opresc să urmeze muzica.”

Yoo Hwe Seung a spus: „La început, i-am ascultat pe părinții mei. Am studiat și am mers la universitate, dar m-am gândit: „Pot trăi cu adevărat fără să cânt?” Și am decis că nu pot. Așa că am încercat să-i conving din nou. I-am cerut să-mi dea doar o jumătate de an.”

Yoo Dong Gyu a spus: „Într-o zi, dintr-o dată, am pornit televizorul și era acolo. El a devenit cântăreț înainte să aflu eu.”

Hweseung și tatăl său a ales să cânte melodia lui Yang Hee Eun „Mother to Daughter” și au impresionat la lacrimi publicul cu duetul lor emoțional. Chiar și MC-ul Shin Dong Yup era gâtuit de emoție și a avut probleme să își spună observațiile după încheierea evoluției.

Puteți urmări evoluția celor doi de mai sus și să ne spuneți dacă și vouă v-a plăcut.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu