Hong Jin Young retrage cererea de reziliere a contractului

Hong Jin Young și-a retras cererea de reziliere a contractului.

În 19 septembrie, un raport a afirmat că Hong Jin Young și Music K Entertainment au ajuns la un acord pe cale amiabilă, în loc să continue lupta lor legală. O sursă de la Music K Entertainment a confirmat ulterior acest lucru, afirmând: „Hong Jin Young a trimis în fața instanței un aviz de retragere a cererii sale  pentru încheierea contractului ei exclusiv.” Ei au adăugat că rezultatele instanței încă nu sunt cunoscute.

În iunie, Hong Jin Young a solicitat un ordin pentru încetarea contractului ei exclusiv cu Music K, agenția cu care este de 10 ani. În august, ea a postat pe Instagram detaliile despre lupta ei legală cu compania și a descris probleme precum că compania îi impune un program excesiv de solicitant, sau că, în ciuda bolii sale, nu primește banii care se cuvin și multe alte probleme. Music K a răspuns într-o declarație, negând toate acuzațiile.

Prima audiere a fost programată în 20 septembrie, însă Hong Jin Young și-a retras cererea de reziliere a contractului, disputa legală s-a încheiat.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s