Membrii “Running Man” oferă un spectacol pe cinste cum nu au mai făcut

“Running Man” Members Tear Up As Crowd Cheers On Their Group Dance Performance At Fan Meeting

Running Man a dezvăluit ce se va întâmpla în următorul episod!

Pe 22 septembrie, emisiunea de divertisment marca SBS va difuza a treia parte epică din prima întâlnirea cu fanii sud-coreeni realizată în cinstea celei de-a 9-a aniversări. După ce în episodul de săptămâna trecută ne-au arătat primele evoluții solo și de grup, acum a venit vremea celor ce sunt în colaborare cu artiști celebri, dar și pentru marele moment de la final.

Chiar dacă acum câteva luni, echipa “Running Man” a fost șocată de nivel ridicat de dificultate al dansului pregătit de coregrafa Lia Kim, membrii și-au făcut timp pentru a repeta împreună mișcările dificile de dans. Astfel, după trei luni de efort, lacrimi și durere, aceștia vor culege roadele muncii lor.

Coregrafa Lia Kim care este la fel de emotionată și îngrijorată ca și membrii pentru marea evoluție, va fi în culise pentru a-i susține pe Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook, HaHa, Song Ji Hyo, Lee Kwang Soo, Jun So Min și Yang Se Chan atunci când vor păși pe scenă.

Potrivit staff-ului “Running Man”, mai multor membri le-au dat lacriminile în timp ce mulțimea îi aclama și vedeai ce s-a întamplat în cele trei luni de antrenament.

Dacă vreți să vedeți toate acestea momente speciale și cine este spionul din misiunea specială, va trebui să urmăriți episodul ce va fi difuzat azi!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s