Fanii susţin că premiul obţinut de Everglow trebuia să fie al trupei Dreamcatcher

Image result for dreamcatcher raid of dream

În data de 24 septembrie, trupa Everglow a câştiga primul premiu din carieră la emisiune „The Show” de pe SBS MTV, în timp ce grupurile Dreamcatcher şi CLC s-au poziţionat pe locul doi şi trei.

Cu toate că acestea este primul premiu al fetelor din Everglow de la debutul de acum şase luni, fanii Dreamcatcher sunt nemulţumiţi pentru că punctajul, conform acestora, ar fi fost calculat greşit. Emisiunea face totalul din punctajele obţinute de la vânzările melodiei + album, voturile fanilor + YouTube + votul experţilor şi voturile din timpul emisiunii.

Procentajul pentru fiecare categorie este: melodie 40%, album 10%, YouTube 20%, Voturi 5%, voturile experţilor 15%. Punctajul maxim pe care îl poate obţine un artist este de 10000 de puncte, fapt ce înseamnă că 1% este egal cu 100 de puncte.

show2

La categorie voturilor de la fanilor, Dreamcatcher a obţinut 54.31%, Everglow 23.36% şi CLC 18.55%. Pentru că Dreamcatcher a câştigat la aceatsă categorie, au primit în mod automat 500 de puncte, Everglow primind 213. La categoria YouTube, „Deja Vu” de la Dreamcatcher a obţinut 2,263,630 de vizualizări, iar „Adios” de la Everglow 3,076,173 de vizualizări. Calculând aceste puncte, Dreamcatcher ar trbeui să aibă 1,472, iar Everglow 2000.

Presupunând că Dreamcatcher a primit 0 puncte la categoria experţilor, toate mergând la Everglow, totalul pentru „voturi + YouTube + experţi” ar fi de 1,972 pentru Dreamcatcher şi 3,773 pentru Everglow. Totuşi, în totalul dezvăluit la emisiune, Dreamcatcher avea cu 122 de puncte mai puţin decât trebuia şi faţă de Everglow, trebuia să aibă o diferenţă de 53 de puncte.

Prin urmare, dacă punctajula r fi fost calculat corect, totalul trupei Dreamcatcher ar fi trebuit să fie de 7,972 de puncte faţă de 7,914 de la Everglow.

Până la acest moment, SBS nu a oferit încă nicio declaraţie cu privire la acest subiect.

sursă

Un gând despre „Fanii susţin că premiul obţinut de Everglow trebuia să fie al trupei Dreamcatcher

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s