Kangnam o surprinde pe Lee Sang Hwa cu o cerere în căsătorie deosebită

Watch: Kangnam Surprises Lee Sang Hwa With A Unique Marriage Proposal

Same Bed, Different Dreams” de pe SBS a dezvăluit modul în care Kangnam a cerut-o în căsătorie pe Lee Sang Hwa.

În episodul de pe 7 octombrie al emisiunii, Kangnam a organizat un eveniment în cadrul căruia a cerut-o oficial de soție pe Lee Sang Hwa. În Coreea de Sud se obișnuiește ca iubiții să  înceapă să planifice nunta înainte ca o cerere în căsătorie să existe, același lucru întâmplându-se și între Kangnam și Lee Sang Hwa.

Cântărețul și-a surprins viitoarea soție, oferindu-se să îi facă pedichiura acasă și pictându-i unghiile cu ojă roșie. La început, aceasta părea agitată, dar, dar apoi l-a felicitat  pentru cât de bine s-a descurcat.

Kangnam i-a spus apoi să nu se uite, încercând să scrie ”Te căsătorești cu mine?” cu ojă albă, pe unghiile patinatoarei. Când a lăsat-o să se uite, aceasta a tresărit și a zâmbit, spunând ”Este atât de drăguț!” A citit apoi mesajul cu voce tare, spunând ”Da! Spun da.

Kangnam a explicat apoi într-un interviu că a ales acest mod de a o cere în căsătorie deoarece patinatoarea nu a putut să își ingrijească unghiile de la picioare în ultimii 25 de ani.  El a mai povestit că logodnicei sale îi place să își picteze cu model unghiile și că are câteva răni la picioare. ”De asta am crezut că ar conta mai mult dacă aș face o pedichură”, a  mai spus acesta.

Cântărețul i-a oferit viitoarei lui soții și o scrisoare scrisă de el, alături de un inel de la mama sa, ceea ce  a emoționat-o pe Lee Sang Hwa. Sportiva a fost încântată, ea l-a tachinat pe Kangnam, spunându-i că i s-a părut că el a sperat că ea va plânge, explicând apoi în interviu: ”Era atât de drăguț. Sinceră să fiu, am fost emoționată și am vrut să plâng, dar  mi-am spus ‘Nu ar trebui să plâng’. Cel mai emoționat lucru a fost faptul că, și dacă nu se pricepe prea bine la ortografie, a scris o scrisoare de mai multe pagini gândindu-se la mine.

Kangnam și Lee Sang Hwa s-au cunoscut când au apărut împreună, anul trecut, la emisiunea “Law of the Jungle”. Cei doi se vor căsători pe 21 octombrie, iar recent au dezvăluit niște fotografii de nuntă splendide.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s