Kangnam și Lee Sang Hwa s-au căsătorit înconjurați de prietenii vedete

Celebrities Gather To Celebrate As Kangnam And Lee Sang Hwa Get Married

Kangnam patinatoarea olimpică Lee Sang Hwa și-au ținut nunta pe 12 octombrie și au fost înconjurați de familie, prieteni și cunoscuți, printre care și multe persoane din industria divertismentului și a sportului.

Nunta a fost oficiată de Tae Jin Ah, Lee Kyung Kyu a fost MC, iar melodia nunții a fost interpretată de Kim Feel.

După ce prima parte a nunții s-a terminat, Kangnam și Lee Sang Hwa au stat în fața peretelui foto pentru a vorbi despre căsătoria lor. Lee Sang Hwa părea emoționată și a spus: „Sunt încă amețită. În sfârșit realizez că ne-am căsătorit acum. Cu Kangnam, vom face tot posibilul să ne sprijinim unul pe celălalt, să trăim fericiți, să vorbim multe lucruri și să ducem o viață bună.” Kangnam a spus:  „Suntem căsătoriți acum și voi face tot posibilul să mă asigur vom zâmbi mereu. ”

Kangnam menționase anterior că a pregătit un eveniment special pentru Lee Sang Hwa. Întrebată cum a fost, a spus: „Am avut sentimentul că a pregătit ceva, dar nu credeam că se va pregăti atât de mult. Am strigat la sfârșit, el a fost atât de uimitor.” Kangnam a spus că vrea să păstreze secretul evenimentului și nu a intrat în detalii.

Celebrități  precum Yang Hee Eun, Choi Yeo Jin, Kwanghee, Kim Chang Yeol, Ji Sang Ryul,Jo Hyun Jae, Park Min Jung, Moon Gabi, Jang Moon Bok din LIMITLESS, Lee Ah Hyun,  Lee Seung Hoon din WINNER, patinatoarea Kim Yuna și mulți alții au fost prezente alături de fericiții miri.

Hongseok și Yuto din PENTAGON, Park Joon Hyung din g.o.d, Heo Young Ji, cheful Lee Won Il, Hong Suk Chun, Seol Ha Yoon, Chun Myung Hoon, și multe alte vedete au sărbătorit evenimentul pe rețelele de socializare.

https://www.instagram.com/p/B3gYvRTAfPk/?utm_source=ig_embed

După nuntă, au apărut fotografii ale mirilor sărbătorind alături de cei dragi.

Kangnam și Lee Sang Hwa s-au cunoscut la emisiunea “Law of the Jungle” de anul trecut și au anunțat public că sunt într-o relație în luna martie. În 29 septembrie, cei doi au făcut public faptul că se vor căsători, la aproape un an de relație. Pentru luna de miere, cei doi vor merge în insulele Maldive.

Sursă

 

3 gânduri despre „Kangnam și Lee Sang Hwa s-au căsătorit înconjurați de prietenii vedete

  1. Pingback: Kangnam spune la revedere agenției sale! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s