Localul de tatuaje unde a fost Jungkook se plânge că este atacat în continuare de hateri + discuțiile cu Big Hit

Magazinul de tatuaje  TA2LUV a scris pe Instagram despre faptul că în continuare primește multă ură, după ce au apărut zvonuri că Jungkook din BTS ar avea o legătură cu angajata care i-a  desenat tatuajele.

Deși atât agenția Big Hit cât și magazinul TA2LUV au negat zvonurile unei relații dintre membrul BTS și artista de tatuaje, pe 13 octombrie, TA2LUV a încărcat capturi de ecran ale mesajelor primite pe Instagram și KakaoTalk. Mesajele conțin cuvinte dure, cum ar fi blesteme, și acuzații că magazinul de tatuaje a oferit fotografiile care au dus la zvonurile cu privire la relația celor doi.

Traducerea completă a mesajului TA2LUV este următoarea:

Acestea sunt tipurile de mesaje pe care le primim de la sute de oameni în fiecare zi.

Ieri, am vorbit cu mai mulți fani ai BTS despre mai multe lucruri și am înțeles că persoanele care ne atacă și ne șantajează în mare parte nu sunt fani BTS. Cred că situația ar fi trecut cu ușurință dacă am fi stat liniștiți, așa cum Big Hit ne-a recomandat să facem la început.

Cu toate acestea, ar trebui să mai primesc mesaje de genul acesta la mai bine de o lună după incident, participând la investigațiile poliției, deoarece cineva a raportat magazinul nostru de tatuaje, primind ajutor psihiatric, neputând dormi în fiecare seară și să beau zilnic?

Și spuneți că ar trebui  doar să privesc cum familia, prietenii și cunoscuții sunt atacați, înjurați și șantajați? Am continuat să contactăm Big Hit pentru sfaturi despre cum să abordăm problema.

Inițial, [Big Hit] și-a exprimat regretul și ne-a sfătuit să stăm liniștiți, deoarece lucrurile vor fi în regulă după ce trece timpul. Am avut încredere orbește și le-am urmat cuvintele.

Și, desigur, am crezut că vor lua măsurile adecvate sau vor vorbi în numele nostru.

În cele din urmă, [Big Hit] ne-a spus că nu au nicio responsabilitate pentru asta, deoarece s-a întâmplat în timpul vacanței lui Jungkook și nu ne-au contactat de atunci. În ultimul apel, ne-au făcut să părem că am aștepta un fel de compensație, așa că le-am spus ferm că nu avem nevoie de ea și că nu am dorit-o niciodată.

Am trecut prin multe dureri și daune și continuăm să primim tot mai mult rău.

Am început să credem că suntem proști pentru că ne permitem să fim tratați așa de [Big Hit] și de comentatorii răutăcioși, așa că, după multă gândire, le-am povestit unilor fani despre situația noastră printr-un messenger online.

Erau doar o porțiune mică [din fandom], dar le-am spus cu adevărat despre ce ai fost curioși. După conversații, ne-am dat seama că majoritatea atacurilor, șantajul și rapoartele au fost făcute de comentatorii rău intenționați care pretind a fi fani ai BTS și că există mult mai mulți fani care se îngrijorează pentru noi și își cer scuze. Cu toate acestea, credem că magazinul de tatuaje va continua să fie foarte afectat și că atacurile și șantajul vor continua.

Vă mai spun încă o dată! Mi Joo (artistul tatuator implicat în zvonurile de întâlnire cu Jungkook) și zvonurile relației lui Jungkook sunt absolut false, zvonurile despre tatuajele inițialelor lor sunt absolut false și toate fotografiile și videoclipurile conexe nu au fost lansate pe furiș de către membrii magazinului de tatuaje.

Mi Joo este doar o fată care desenează și muncește din greu la slujba ei și este o fată strălucitoare, amabilă și obișnuită pentru vârsta ei.

De asemenea, nu am încărcat niciodată nimic legat de BTS sau Jungkook și nu avem nicio intenție de a face afaceri prin acest tip de lucruri.

Dacă este ceva, ele sunt mărite și răspândite de către comentatori răutăcioși neidentificabili.

Am auzit informații detaliate de la unii fani despre poreclele comentatorilor răuvoitori și locul în care apar. Îi vom urmări cât mai bine și îi vom face să își asume toate responsabilitățile.

Mulțumim fanilor BTS pentru încurajarea lor și ne cerem scuze profund pentru cuvintele și comportamentul nostru din cauza unei neînțelegeri. Nu vom mai răspunde la întrebări. Este posibil să aveți o mulțime de întrebări, dar, cu timpul, ele vor fi primite în mod firesc de la  Big Hit și Jungkook.

De asemenea, a trecut mult timp de când am contactat [Big Hit] și Jungkook.

Știm că vor apărea comentarii negative prin conturi neidentificabile și suspecte. Deși se prefac că spun lucrurile corecte, ei probabil veghează și sunt speriați.

În cele din urmă, în ceea ce privește oamenii care ne blestemă, ne atacă și ne șantajează, îi vom considera ca niște comentatori răufăcători, care caută atenție, nu fani ai BTS și nu le vom răspunde în niciun fel.

Contul de Instragram al luiTA2LUV a devenit privat la ora 7 dimineața (ora României).

 

Sursa

5 gânduri despre „Localul de tatuaje unde a fost Jungkook se plânge că este atacat în continuare de hateri + discuțiile cu Big Hit

 1. Dee

  Bă, da’ unii chiar nu au ce face cu viața lor, mă jur..
  Mie nu-mi vine sa cred cât de idioți pot fi unii, îmi este imposibil.
  Nici nu vreau să știu ce simt oamenii ăia zilnic pentru că Jungkook a vrut să facă ceva ce și-a dorit. Înainte de a fi artist e om și are drepturi ca noi.
  o să dureze mult până când chestia asta o să se termine, au nevoie de multă răbdare și mulți nervi de oțel..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Pingback: [CCC] Salonul de tatuaj din scandalul lui Jungkook se plânge de fanii ce scriu ameninţări – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s